שימורי אפונה מיובשת בתמיסת מלח
,תקן זה חל על אפונה, שעברה תהליך ייבוש ושחזור .בתמיסת מלח, והמשומרת ע"י טיפול בחום
פרטי התקן
תאריך פרסום
|
01/01/1983
|
מעמד
|
רשמי חלקית
|
תאריך אישור מחדש
|
16/11/2010
|
פרסום ברשומות
|
יפ 4694
|
תאריך תיקון טעות
|
-
|
תאריך פרסום ברשומות
|
03/11/1998
|
מספר גליונות תיקון
|
1
|
ועדה טכנית
|
5504
|
שפה בה כתוב גוף התקן
|
עברית
|
ועדה מרכזית
|
מזון
|
הערות
84-03-19-לשעבר רשמי י"פ 3015 84-01-19 מחייב מ : הסרת רשמיות מיום 98-11-01 מסעיפים 102-חלות בעיפי ת"י 143 (הדרישות המגבילות את הגודל והמידה של המכלים שבסעיף 106); 106-אריזה (הדרישות ,המגבילות את הגודל והמידה של המכלים שבסעיף עצמו ;בת"י 136 חלק 1 ובת"י 143 סעיף 106); 202-משקל .204-טיב האפונים
לא אוזכרו מסמכים זרים בתקן זה
קוד ארגון
|
שם ארגון
|
מספר מסמך
|
מידת התאמה
|
שנת מסמך
|
סוג
|
מספר
|
מתאריך
|
כותר גיליון התיקון
|
שפה
|
קובץ
|
תקן
|
01193-00-0-1
|
01/07/1983
|
שימורי אפונה מיובשת בתמיסת מלח
|
עברית
|
משולב
|
תאור בעברית
|
תאור באנגלית
|
אפונה
|
PEAS
|
בדיקות מזון
|
FOOD TESTING
|
ירקות
|
VEGETABLES
|
מוצרי מזון
|
FOOD PRODUCTS
|
מוצרי מזון יבשים
|
DRIED FOODS
|
שימורים
|
CANNED FOODS
|
"אפונה ירוקה" או "אפונת גינה"
|
סטריליות מסחרית
|