מיץ עגבניות מרוכז
תקן זה חל על מוצרים, המתקבלים בתהליך של סחיטת .עגבניות טריות, והוא כולל דרישות ושיטות בדיקה
פרטי התקן
תאריך פרסום
|
01/05/1991
|
מעמד
|
רשמי חלקית
|
תאריך אישור מחדש
|
31/03/2010
|
פרסום ברשומות
|
יפ 4694
|
תאריך תיקון טעות
|
-
|
תאריך פרסום ברשומות
|
03/11/1998
|
מספר גליונות תיקון
|
0
|
ועדה טכנית
|
5504
|
שפה בה כתוב גוף התקן
|
עברית
|
ועדה מרכזית
|
מזון
|
בא במקום
מספר תקן
|
שנת תקן
|
תאריך ביטול
|
ת"י 41
|
1978
|
02/01/1999
|
הערות
94-03-230לשעבר רשמי י"פ 3966 92-01-23 מחייב מ : הסרת רשמיות מיום 98-11-03 מסעיפים 102-חלות ת"י 143 (הדרישות המגבילות את הגודל והמידה של המכלים שבסעיף 106); 104-מיון וכינוי; 106-תוספות למעט דרישות או מגבלות שמטרתן הגנה על בריאות) ;הציבור); 107-אריזה; 202-תכולת מוצקים נמסים .203-צבע; 206-מילוי; 208-תכולה ת"י זה יבוטל בתאריך 17/11/2021 לפי קת 8261 מתאריך 41 19.8.2019 עד לתאריך זה יתקיים במקביל עם ת"י 2019 מאוגוסט
מספר
|
כותר המסמך
|
ת"י 136 חלק 1
|
קופסות אטימות: קופסות פח גליליות עשויות שלושה חלקים למוצרי מזון משומרים
|
ת"י 143
|
שימורי פירות וירקות
|
ת"י 176
|
צנצנות זכוכית רגילות
|
ת"י 411
|
מלח למזון : נתרן כלורי
|
ת"י 730
|
מוצרי עגבניות
|
ת"י 1059
|
סבולת המשקל וסבולת הנפח של מוצרי מזון ארוזים מראש
|
קוד ארגון
|
שם ארגון
|
מספר מסמך
|
מידת התאמה
|
שנת מסמך
|
AOAC
|
ASSOCIATION OF OFFICIAL ANALYTICAL CHEMISTS
|
14TH EDITION
|
מאוזכר
|
1984
|
לא קיימים גליונות תיקון לתקן זה
סוג
|
מספר
|
מתאריך
|
כותר גיליון התיקון
|
שפה
|
קובץ
|
תאור בעברית
|
תאור באנגלית
|
בדיקות מזון
|
FOOD TESTING
|
ירקות
|
VEGETABLES
|
מוצרי מזון
|
FOOD PRODUCTS
|
מיצי ירקות
|
VEGETABLE JUICES
|
עגבניות
|
TOMATOES
|
שימורים
|
CANNED FOODS
|
תרכיזים
|
CONCENTRATES
|