­

הרשמה לאתר

להמשך תהליך הרכישה עליך להיות רשום באתר

כניסת משתמשים רשומים

שם משתמש (דוא''ל) *
סיסמא *
arrow Iconהתחבר שכחתי סיסמא


הרשמה לאתר


הרשם לאתר על מנת לרכוש תקנים, להרשם להדרכות המכון ולהשאר מעודכן בכל הנעשה בעולם התקינה. לאחר הרשמה תוכל לצפות בתקנים שלך באיזור האישי באתר, לרכוש קרדיט או תקליטורי תקנים ועוד




arrow Iconהרשמה
תקנים בסל הקניות שלך
סה"כ: ש"חלתשלום

ת"י 642

 

טחינה מזרעי שומשמין



התקן חל על המוצר המתקבל ע"י טחינת זרעי שומשומין בלבד, בתוספת אפשרית של חומר אחד או יותר מהחומרים .105 המפורטים בסעיף

פרטי התקן

תאריך פרסום 01/04/1987 מעמד רשמי חלקית
תאריך אישור מחדש 31/03/2014 פרסום ברשומות יפ 4694
תאריך תיקון טעות - תאריך פרסום ברשומות 03/11/1998
מספר גליונות תיקון 1 ועדה טכנית 5549
שפה בה כתוב גוף התקן עברית ועדה מרכזית מזון

בא במקום

מספר תקן שנת תקן תאריך ביטול
ת"י 642 1975 02/01/1999

הערות

87-09-09-לשעבר רשמי י"פ 3467 87-07-09 מחייב מ : הסרת רשמיות מיום 98-11-01 מסעיפים 104-מיון וכינוי; 105-חומרי מוצא, חומרי עזר לייצור ותתוספות (למעט דרישות או מגבלות שמטרתן הגנה על בריאות הציבור); 202-תוספות (למעט איסור תוספות ;שמטרתו הגנה על בריאות הציבור); 203-שומן זר ;204-הרכב (למעט 204.6 - עופרת); 205-מילוי .206-המשקל הנקי .1987 פורסם כתקן וולנטרי בי"פ 3467 ב-9 יולי

מספר כותר המסמך
ת"י 143 שימורי פירות וירקות
ת"י 228 שמני מאכל צמחיים: בדיקות
ת"י 408 פלפל שחור ופלפל לבן
ת"י 411 מלח למזון : נתרן כלורי
ת"י 468 פפריקה טחונה
ת"י 885 חלק 3 שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון: ספירה כללית של מיקרואורגניזמים אירוביים
ת"י 885 חלק 4 שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון: ספירת החיידקים מקבוצת הקוליפורמים
ת"י 885 חלק 6 שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון: ספירה או קביעת הימצאות של חיידקים מקבוצת סטאפילוקוקוס אוראוס בעלי פעילות קואגולאז
ת"י 885 חלק 7 שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון: בידוד וזיהוי סלמונלה
ת"י 885 חלק 8 שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון: ספירת שמרים ועובש
ת"י 885 חלק 11 שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון : הנבטה וספירה של נבגים מזופיליים ותרמופיליים
ת"י 1059 סבולת המשקל וסבולת הנפח של מוצרי מזון ארוזים מראש
ת"י 1145 סימון מזון ארוז מראש
תקנה 74008 אכרזת הפיקוח על מצרכים ושירותים (התקנה או החזקה 1974-של מערכת גז מרכזית) התשלד

קוד ארגון שם ארגון מספר מסמך מידת התאמה שנת מסמך
AOAC ASSOCIATION OF OFFICIAL ANALYTICAL CHEMISTS 14TH מאוזכר 1984
CFR CODE OF FEDERAL REGULATION TITLE 21 LATEST EDIT מאוזכר
FCC FOOD CHEMICALS CODEX LATEST EDITION מאוזכר

סוג מספר מתאריך כותר גיליון התיקון שפה קובץ
תקן 00642-00-0-1 01/07/1990 טחינה מזרעי שומשמין עברית

תאור בעברית תאור באנגלית
זרעי שומשומין SESAME SEED
מוצרי מזון FOOD PRODUCTS
ממרחים SPREADS

מדגם
מיכל פגום
מנה
 
ת"י 642 התווסף לסל הקניות שלך arrow Iconהמשך לתשלום המשך גלישה
מחיר
קבוצת מחיר מחיר מע”מ סה”כ מחיר
תקן ישראלי 45.30 7.70 53.00 Cart Iconהוסף לסל