­

הרשמה לאתר

להמשך תהליך הרכישה עליך להיות רשום באתר

כניסת משתמשים רשומים

שם משתמש (דוא''ל) *
סיסמא *
arrow Iconהתחבר שכחתי סיסמא


הרשמה לאתר


הרשם לאתר על מנת לרכוש תקנים, להרשם להדרכות המכון ולהשאר מעודכן בכל הנעשה בעולם התקינה. לאחר הרשמה תוכל לצפות בתקנים שלך באיזור האישי באתר, לרכוש קרדיט או תקליטורי תקנים ועוד




arrow Iconהרשמה
תקנים בסל הקניות שלך
סה"כ: ש"חלתשלום

ת"י 1118 חלק 3

 

תכולה אחידה של מוצרי מזון ארוזים מראש: תבלינים



,תקן זה קובע את תכולתם המוצהרת של תבלינים שונים .לרבות אבקות תיבול וירקות תיבול ארוזים מראש

פרטי התקן

תאריך פרסום 01/11/1981 מעמד -
תאריך אישור מחדש 31/03/2014 פרסום ברשומות יפ 2846
תאריך תיקון טעות - תאריך פרסום ברשומות 02/09/1982
מספר גליונות תיקון 1 ועדה טכנית 5552
שפה בה כתוב גוף התקן עברית ועדה מרכזית מזון

מספר כותר המסמך
ת"י 408 פלפל שחור ופלפל לבן
ת"י 468 פפריקה טחונה
ת"י 1118 חלק 1 תכולה אחידה של מוצרי מזון ארוזים מראש: כללי

לא אוזכרו מסמכים זרים בתקן זה

סוג מספר מתאריך כותר גיליון התיקון שפה קובץ
תקן 01118-03-0-1 01/01/1989 תכולה אחידה של מוצרי מזון ארוזים מראש: תבלינים עברית

תאור בעברית תאור באנגלית
אחידות UNIFORMITY
אריזה PACKAGING
אריזות מזון FOOD PACKAGES
מוצרי מזון FOOD PRODUCTS
מזון ארוז מראש PREPACKAGED FOOD
מילוי FILLING
סימון MARKING
תבלינים SPICES
תווית LABELS

אבקת תיבול
תבלין
 
ת"י 1118 חלק 3 התווסף לסל הקניות שלך arrow Iconהמשך לתשלום המשך גלישה
מחיר
קבוצת מחיר מחיר מע”מ סה”כ מחיר
תקן ישראלי 45.30 7.70 53.00 Cart Iconהוסף לסל