­

הרשמה לאתר

להמשך תהליך הרכישה עליך להיות רשום באתר

כניסת משתמשים רשומים

שם משתמש (דוא''ל) *
סיסמא *
arrow Iconהתחבר שכחתי סיסמא


הרשמה לאתר


הרשם לאתר על מנת לרכוש תקנים, להרשם להדרכות המכון ולהשאר מעודכן בכל הנעשה בעולם התקינה. לאחר הרשמה תוכל לצפות בתקנים שלך באיזור האישי באתר, לרכוש קרדיט או תקליטורי תקנים ועוד




arrow Iconהרשמה
תקנים בסל הקניות שלך
סה"כ: ש"חלתשלום

ת"י 411

 

מלח למזון : נתרן כלורי



.התקן חל על מלח הנועד לשימוש ביתי ולתעשיית המזון הוא כולל 5 מינים של מלח לפי טיבו. מלח משובח לתעשיה, מלח שולחן מעולה, מלח שולחן רגיל, מלח למאכל ומלח לתעשיית המזון. ההבדל בין המינים השונים ,הוא לפי דרגת הזיכוך, ולכן קבע התקן, לכל מין בנפרד .את ההרכב הכימי

פרטי התקן

תאריך פרסום 01/12/1983 מעמד רשמי חלקית
תאריך אישור מחדש 31/03/2014 פרסום ברשומות יפ 4694
תאריך תיקון טעות - תאריך פרסום ברשומות 03/11/1998
מספר גליונות תיקון 0 ועדה טכנית 517
שפה בה כתוב גוף התקן עברית ועדה מרכזית מזון

בא במקום

מספר תקן שנת תקן תאריך ביטול
ת"י 411 1973 02/01/1999

הערות

84-05-01 -לשעבר רשמי י"פ 3031 84-03-01 מחייב מ : הסרת רשמיות מיום 98-11-01 מסעיפים 103-מיון וסיווג; 201-דרישות כלליות; 202-תכולת ;האריזה; 203-הצבע של מלח שולחן ושל מלח מטבח מעולה .207-גודל הגרגרים

מספר כותר המסמך
ת"י 902 מים לשימוש במעבדות אנליטיות-דרישות ושיטות בדיקה
ת"י 1145 סימון מזון ארוז מראש

קוד ארגון שם ארגון מספר מסמך מידת התאמה שנת מסמך
AOAC ASSOCIATION OF OFFICIAL ANALYTICAL CHEMISTS 13TH EDITION מאוזכר 1980
ASTM AMERICAN SOCIETY FOR TESTING AND MATERIALS E11 מאוזכר 1981
FCC FOOD CHEMICALS CODEX LATEST EDITION מאוזכר

לא קיימים גליונות תיקון לתקן זה

תאור בעברית תאור באנגלית
אריזות PACKAGES
בדיקות מזון FOOD TESTING
מוצרי מזון FOOD PRODUCTS
מלחים SALTS
נתרן כלורי SODIUM CHLORIDE
סימון MARKING
תבלינים SEASONINGS
תוספות למזון FOOD ADDITIVES

לא קיימים מונחים לתקן זה

 
ת"י 411 התווסף לסל הקניות שלך arrow Iconהמשך לתשלום המשך גלישה
מחיר
קבוצת מחיר מחיר מע”מ סה”כ מחיר
תקן ישראלי בשפה העברית 88.00 15.00 103.00 Cart Iconהוסף לסל
תרגום לאנגלית לתקן ישראלי 176.00 30.00 206.00 Cart Iconהוסף לסל