שעועית מוקפאת
תקן זה חל על שעועית מוקפאת ירוקה או צהובה, שלמה או ,חתוכה. בתקן הובאו הוראות לגבי חומרי המוצא תוספות, מיון וכינוי, דגימה וכו'. כן פורטו דרישות .לגבי האורך של יחידות השעועית, הפגמים, הטעם והריח .כן הובאו בתקן שיטות בדיקה
פרטי התקן
תאריך פרסום
|
01/10/1977
|
מעמד
|
רשמי חלקית
|
תאריך אישור מחדש
|
31/03/2014
|
פרסום ברשומות
|
יפ 4694
|
תאריך תיקון טעות
|
-
|
תאריך פרסום ברשומות
|
03/11/1998
|
מספר גליונות תיקון
|
0
|
ועדה טכנית
|
5542
|
שפה בה כתוב גוף התקן
|
עברית
|
ועדה מרכזית
|
מזון
|
הערות
80-01-04-לשעבר רשמי י"פ 2575 79-11-05 מחייב מ : הסרת רשמיות מיום 98-11-01 מסעיפים 103-חומרי מוצא (למעט המילים "ותירחץ היטב" עד הבריאות"); 104-תוספות (למעט איסור תוספות ככל" ;שמטרתן הגנה על בריאות הציבור); 105-מיון וכינוי 106-סיווג; 201-דרישות כלליות; 202-האורך של יחידות השעועית; 203-פגמים (למעט 203.1 - פגמים חמורים .(1 בטבלה (תיקון הודעה על פקיעת תוקף של תקנים (תקני מזון :3/6/99 כתקנים רשמיים - יפ 4763, מיום .203.1.1 במקום 203.1, יבוא
מספר
|
כותר המסמך
|
ת"י 877
|
פירות וירקות מוקפאים:כללי
|
לא אוזכרו מסמכים זרים בתקן זה
קוד ארגון
|
שם ארגון
|
מספר מסמך
|
מידת התאמה
|
שנת מסמך
|
לא קיימים גליונות תיקון לתקן זה
סוג
|
מספר
|
מתאריך
|
כותר גיליון התיקון
|
שפה
|
קובץ
|
תאור בעברית
|
תאור באנגלית
|
בדיקות מזון
|
FOOD TESTING
|
בדיקות מיקרוביולוגיות
|
MICROBIOLOGICAL ANALYSIS
|
הרכב כימי
|
CHEMICAL COMPOSITION
|
ירקות
|
VEGETABLES
|
מוצרי מזון
|
FOOD PRODUCTS
|
מזון מוקפא
|
FROZEN FOODS
|
שעועית
|
BEANS
|
קבוצת מחיר
|
מחיר
|
מע”מ
|
סה”כ מחיר
|
תרגום לאנגלית לתקן ישראלי
|
89.80
|
15.20
|
105.00
|
הוסף לסל
|
תקן ישראלי
|
45.30
|
7.70
|
53.00
|
הוסף לסל
|