­

הרשמה לאתר

להמשך תהליך הרכישה עליך להיות רשום באתר

כניסת משתמשים רשומים

שם משתמש (דוא''ל) *
סיסמא *
arrow Iconהתחבר שכחתי סיסמא


הרשמה לאתר


הרשם לאתר על מנת לרכוש תקנים, להרשם להדרכות המכון ולהשאר מעודכן בכל הנעשה בעולם התקינה. לאחר הרשמה תוכל לצפות בתקנים שלך באיזור האישי באתר, לרכוש קרדיט או תקליטורי תקנים ועוד




arrow Iconהרשמה
תקנים בסל הקניות שלך
סה"כ: ש"חלתשלום

ת"י 327 חלק 2

 

: מוצרי גלידה, קרחונים ותערובות להכנתם בקרת איכות במפעלים



תקן זה קובע דרישות תברואה ובקרת איכות למפעלים .לייצור גלידות, קרחונים ותערובות להכנתם

פרטי התקן

תאריך פרסום 01/07/1983 מעמד רשמי
תאריך אישור מחדש 31/03/2014 פרסום ברשומות יפ 3015
תאריך תיקון טעות - תאריך פרסום ברשומות 19/01/1984
מספר גליונות תיקון 0 ועדה טכנית 5507
שפה בה כתוב גוף התקן עברית ועדה מרכזית מזון

מספר כותר המסמך
ת"י 327 חלק 1 :מוצרי גלידה,קרחונים ותערובות להכנתם דרישות למוצר
ת"י 859 חלק 2 שיטות בדיקה של גלידה:בדיקות מיקרוביולוגיות
ת"י 1199 מעבדה לבדיקות מיקרוביולוגיות של מזון : דרישות
תקנה 72013 תקנות רישוי עסקים (תנאים תברואתיים לעסקים לייצור 1972-מזון)תשלב
תקנה 74006 1974-תבה (איכותם התברואתית של מי שתיה) תשלד

לא אוזכרו מסמכים זרים בתקן זה

לא קיימים גליונות תיקון לתקן זה

תאור בעברית תאור באנגלית
בקרת מזון FOOD CONTROL
גלידות ICE CREAM
הבטחת איכות QUALITY ASSURANCE
החסנה STORAGE
הרכב כימי CHEMICAL COMPOSITION
מוצרי חלב DAIRY PRODUCTS
מוצרי מזון FOOD PRODUCTS
מים WATER
מתקני תברואה SANITARY FACILITIES
פסטור PASTEURIZATION
תערובות MIXTURES

.ההגדרות שבתקן הישראלי 327 חלק 1 כוחן יפה לתקן זה
מוצר
 
ת"י 327 חלק 2 התווסף לסל הקניות שלך arrow Iconהמשך לתשלום המשך גלישה
מחיר
קבוצת מחיר מחיר מע”מ סה”כ מחיר
תקן ישראלי 45.30 7.70 53.00 Cart Iconהוסף לסל