שימורי שעועית לבנה ברוטב עגבניות
,תקן זה חל על מוצר המתקבל מפולי שעועית לבנה מיובשים, ומבושלים ברוטב עגבניות, המשומרים על-ידי .טיפול בחום
פרטי התקן
תאריך פרסום
|
01/05/1992
|
מעמד
|
רשמי חלקית
|
תאריך אישור מחדש
|
31/03/2010
|
פרסום ברשומות
|
יפ 4694
|
תאריך תיקון טעות
|
-
|
תאריך פרסום ברשומות
|
03/11/1998
|
מספר גליונות תיקון
|
0
|
ועדה טכנית
|
5504
|
שפה בה כתוב גוף התקן
|
עברית
|
ועדה מרכזית
|
מזון
|
בא במקום
מספר תקן
|
שנת תקן
|
תאריך ביטול
|
ת"י 394
|
1978
|
02/01/1999
|
ת"י 394
|
1981
|
02/01/1999
|
ת"י 394
|
1983
|
02/01/1999
|
ת"י 394
|
1988
|
02/01/1999
|
הערות
92-08-29-לשעבר רשמי י"פ 4020 92-06-30 מחייב מ : הסרת רשמיות מיום 98-11-01 מסעיפים 101.2-חלות ת"י 143 (הדרישות המגבילות את הגודל והמידה של המכלים שבסעיף 106); 104-תוספות (למעט ;(דרישות או מגבלות שמטרתן הגנה על בריאות הציבור 105-אריזה (הדרישות המגבילות את הגודל והמידה של ;המכלים שבסעיף עצמו ובת"י 143 סעיף 106); 202-משקל .203-סבולת פגמים
מספר
|
כותר המסמך
|
ת"י 41
|
מיץ עגבניות מרוכז
|
ת"י 136 חלק 1
|
קופסות אטימות: קופסות פח גליליות עשויות שלושה חלקים למוצרי מזון משומרים
|
ת"י 143
|
שימורי פירות וירקות
|
ת"י 176
|
צנצנות זכוכית רגילות
|
ת"י 357
|
מיץ עגבניות
|
ת"י 411
|
מלח למזון : נתרן כלורי
|
ת"י 1059
|
סבולת המשקל וסבולת הנפח של מוצרי מזון ארוזים מראש
|
קוד ארגון
|
שם ארגון
|
מספר מסמך
|
מידת התאמה
|
שנת מסמך
|
FCC
|
FOOD CHEMICALS CODEX
|
LATEST EDITION
|
מאוזכר
|
|
לא קיימים גליונות תיקון לתקן זה
סוג
|
מספר
|
מתאריך
|
כותר גיליון התיקון
|
שפה
|
קובץ
|
תאור בעברית
|
תאור באנגלית
|
ירקות
|
VEGETABLES
|
מוצרי מזון
|
FOOD PRODUCTS
|
עגבניות
|
TOMATOES
|
רטבים
|
SAVOURY SAUCES
|
שימורים
|
CANNED FOODS
|
שעועית
|
BEANS
|
תוספות למזון
|
FOOD ADDITIVES
|