­

הרשמה לאתר

להמשך תהליך הרכישה עליך להיות רשום באתר

כניסת משתמשים רשומים

שם משתמש (דוא''ל) *
סיסמא *
arrow Iconהתחבר שכחתי סיסמא


הרשמה לאתר


הרשם לאתר על מנת לרכוש תקנים, להרשם להדרכות המכון ולהשאר מעודכן בכל הנעשה בעולם התקינה. לאחר הרשמה תוכל לצפות בתקנים שלך באיזור האישי באתר, לרכוש קרדיט או תקליטורי תקנים ועוד




arrow Iconהרשמה
תקנים בסל הקניות שלך
סה"כ: ש"חלתשלום

ת"י 705

 

שימורי תירס



תקן זה חל על גרעיני תירס המשומרים עלי ידי טיפול .בחום

פרטי התקן

תאריך פרסום 01/10/1994 מעמד רשמי חלקית
תאריך אישור מחדש 30/03/2010 פרסום ברשומות יפ 4694
תאריך תיקון טעות - תאריך פרסום ברשומות 03/11/1998
מספר גליונות תיקון 0 ועדה טכנית 5504
שפה בה כתוב גוף התקן עברית ועדה מרכזית מזון

בא במקום

מספר תקן שנת תקן תאריך ביטול
ת"י 705 1975 02/01/1999
ת"י 705 1976 02/01/1999

הערות

95-01-11-לשעבר רשמי י"פ 4260 94-11-12 מחייב מ : הסרת רשמיות מיום 98-11-01 מסעיפים 102-חלות סעיפי ת"י 143 (הדרישות המגבילות את הגודל ;והמידה של המכלים שבסעיף 106); 104-מיון וסיווג 106-תוספות (למעט דרישות או מגבלותשמטרתן הגנה על בריאות הציבור); 107-אריזה (הדרישות המגבילות את ;(106 הגודל והמידה של המכלים בת"י 143 סעיף ;204-משקל לאחר סינון; 203-מילוי; 205-כמות התמיסה ;206-תכולת המוצקים שאינם נמסים בכוהל בגרעיני תירס .207-סבולת פגמים בגרעיני תירס (תיקון הודעה על פקיעת תוקף של תקנים (תקני מזון :3/6/99 כתקנים רשמיים - יפ 4763, מיום .המילים 203-מילוי יימחקו

מספר כותר המסמך
ת"י 143 שימורי פירות וירקות
ת"י 356 סוכר
ת"י 411 מלח למזון : נתרן כלורי
ת"י 443 סירופ גלוקוז
ת"י 1059 סבולת המשקל וסבולת הנפח של מוצרי מזון ארוזים מראש
תקנה 74006 1974-תבה (איכותם התברואתית של מי שתיה) תשלד
תקנה 74006 חלק 1 -תבה (איכותם התברואתית של מי שתיה (תיקון) תשלה 1977
תקנה 74006 חלק 2 (תקנות בריאות העם (איכותם התברואתית של מי שתיה 1988-תיקון) התשמט)
תקנה 91001 1991-תבה (מזון) (שאריות חומרי הדברה) התשנא

קוד ארגון שם ארגון מספר מסמך מידת התאמה שנת מסמך
FCC FOOD CHEMICALS CODEX LATEST EDITION מאוזכר

לא קיימים גליונות תיקון לתקן זה

תאור בעברית תאור באנגלית
בדיקות מזון FOOD TESTING
ירקות VEGETABLES
מוצרי מזון FOOD PRODUCTS
שימורים CANNED FOODS
תירס CORN

לא קיימים מונחים לתקן זה