­

הרשמה לאתר

להמשך תהליך הרכישה עליך להיות רשום באתר

כניסת משתמשים רשומים

שם משתמש (דוא''ל) *
סיסמא *
arrow Iconהתחבר שכחתי סיסמא


הרשמה לאתר


הרשם לאתר על מנת לרכוש תקנים, להרשם להדרכות המכון ולהשאר מעודכן בכל הנעשה בעולם התקינה. לאחר הרשמה תוכל לצפות בתקנים שלך באיזור האישי באתר, לרכוש קרדיט או תקליטורי תקנים ועוד




arrow Iconהרשמה
תקנים בסל הקניות שלך
סה"כ: ש"חלתשלום

ת"י 662

 

בדיקות חלב : קביעת נקודת הקיפאון



בתקן מתוארת שיטת בדיקה לקביעת נקודת הקפאון של חלב .לפי שטיבר. הבדיקה נועדת לגילוי מהילת חלב במים

פרטי התקן

תאריך פרסום 01/04/1987 מעמד רשמי
תאריך אישור מחדש 25/07/1995 פרסום ברשומות יפ 3473
תאריך תיקון טעות - תאריך פרסום ברשומות 14/08/1987
מספר גליונות תיקון 0 ועדה טכנית 5503
שפה בה כתוב גוף התקן עברית ועדה מרכזית מזון

בא במקום

מספר תקן שנת תקן תאריך ביטול
ת"י 662 1967 13/10/1987

מספר כותר המסמך
ת"י 493 בדיקת חלב: קביעת החומציות הניתנת לטיטור

לא אוזכרו מסמכים זרים בתקן זה

לא קיימים גליונות תיקון לתקן זה

תאור בעברית תאור באנגלית
בדיקות מזון FOOD TESTING
חלב MILK
מוצרי חלב DAIRY PRODUCTS
מוצרי מזון FOOD PRODUCTS
נקודת הקיפאון FREEZING POINT

לא קיימים מונחים לתקן זה

 
ת"י 662 התווסף לסל הקניות שלך arrow Iconהמשך לתשלום המשך גלישה
מחיר
קבוצת מחיר מחיר מע”מ סה”כ מחיר
תקן ישראלי 45.30 7.70 53.00 Cart Iconהוסף לסל