­

הרשמה לאתר

להמשך תהליך הרכישה עליך להיות רשום באתר

כניסת משתמשים רשומים

שם משתמש (דוא''ל) *
סיסמא *
arrow Iconהתחבר שכחתי סיסמא


הרשמה לאתר


הרשם לאתר על מנת לרכוש תקנים, להרשם להדרכות המכון ולהשאר מעודכן בכל הנעשה בעולם התקינה. לאחר הרשמה תוכל לצפות בתקנים שלך באיזור האישי באתר, לרכוש קרדיט או תקליטורי תקנים ועוד




arrow Iconהרשמה
תקנים בסל הקניות שלך
סה"כ: ש"חלתשלום

ת"י 885 חלק 12

 

שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון: ספירת חיידקי אשריכיה קולי בעלי פעילות ביתא- גלוקורונידאז



תקן זה קובע מקורות לשיטות בדיקה לספירת חייקדי אשריכיה קולי בעלי ביתא- גלוקורונידאז, המפורטות :2001 -ו ISO 16649-1:2001 בתקנים הבינלאומיים השיטות לנטילת הדוגמות ולהכנתן לבדיקה .ISO 16649-2 .2,1,0 הן לפי ת"י 885 חלקים

פרטי התקן

תאריך פרסום 21/02/2004 מעמד רשמי
תאריך אישור מחדש 31/03/2014 פרסום ברשומות יפ 52080
תאריך תיקון טעות - תאריך פרסום ברשומות 09/03/2004
מספר גליונות תיקון 0 ועדה טכנית 5545
שפה בה כתוב גוף התקן עברית ועדה מרכזית מזון

בא במקום

מספר תקן שנת תקן תאריך ביטול
ת"י 885 חלק 12 1984 08/05/2004
ת"י 885 חלק 12 1999 08/05/2004

מספר כותר המסמך
ת"י 885 חלק 1 שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון: נטילת מדגמים של מזון לעריכת בדיקות מיקרוביולוגיות
ת"י 885 חלק 2 שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון: הכנת דוגמות לבדיקות מיקרוביולוגיות

קוד ארגון שם ארגון מספר מסמך מידת התאמה שנת מסמך
ISO INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARDIZATION 16649-2 מאוזכר 2001
ISO INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARDIZATION 166649-1 מאוזכר 2001

לא קיימים גליונות תיקון לתקן זה

תאור בעברית תאור באנגלית
אשריכיה קולי ESCHERICHIA COLI
בדיקות מזון FOOD TESTING
בדיקות מיקרוביולוגיות MICROBIOLOGICAL ANALYSIS
מוצרי מזון FOOD PRODUCTS
שיטות לספירת חיידקים BACTERIA COUNT METHODS

לא קיימים מונחים לתקן זה

 
ת"י 885 חלק 12 התווסף לסל הקניות שלך arrow Iconהמשך לתשלום המשך גלישה
מחיר
קבוצת מחיר מחיר מע”מ סה”כ מחיר
תקן ישראלי 45.30 7.70 53.00 Cart Iconהוסף לסל