­

הרשמה לאתר

להמשך תהליך הרכישה עליך להיות רשום באתר

כניסת משתמשים רשומים

שם משתמש (דוא''ל) *
סיסמא *
arrow Iconהתחבר שכחתי סיסמא


הרשמה לאתר


הרשם לאתר על מנת לרכוש תקנים, להרשם להדרכות המכון ולהשאר מעודכן בכל הנעשה בעולם התקינה. לאחר הרשמה תוכל לצפות בתקנים שלך באיזור האישי באתר, לרכוש קרדיט או תקליטורי תקנים ועוד




arrow Iconהרשמה
תקנים בסל הקניות שלך
סה"כ: ש"חלתשלום

ת"י 939

 

אפונה מוקפאת



התקן חל על אפונה שהוקפאה הקפאה עמוקה. מפורטות בו ,דרישות הדנות בגודל האפונים, בצבעם, פגמיהם, טעמם .ריחם ודרגת הבשלתם ושיטות לבדיקת דרישות אלה

פרטי התקן

תאריך פרסום 01/12/1975 מעמד רשמי חלקית
תאריך אישור מחדש 31/03/2014 פרסום ברשומות יפ 4694
תאריך תיקון טעות - תאריך פרסום ברשומות 03/11/1998
מספר גליונות תיקון 0 ועדה טכנית 5542
שפה בה כתוב גוף התקן עברית ועדה מרכזית מזון

הערות

80-01-04-לשעבר רשמי י"פ 2575 79-11-05 מחייב מ : הסרת רשמיות מיום 98-11-01 מסעיפים 104-תוספות (למעט איסור תוספות שמטרתו הגנה על ;בריאות הציבור); 105-מיון וכינוי; 106-סיווג 201-צבע; 203-אחידות הגודל של יחידות מוצר ממין ;105.2 ; 202-אפונים פגומים במוצר; 204-טעם וריח .205-דרגת ההבשלה

מספר כותר המסמך
ת"י 411 מלח למזון : נתרן כלורי
ת"י 877 פירות וירקות מוקפאים:כללי

לא אוזכרו מסמכים זרים בתקן זה

לא קיימים גליונות תיקון לתקן זה

תאור בעברית תאור באנגלית
אפונה PEAS
אריזות PACKAGES
בדיקות מזון FOOD TESTING
בדיקות מיקרוביולוגיות MICROBIOLOGICAL ANALYSIS
ירקות VEGETABLES
מוצרי מזון FOOD PRODUCTS
מזון מוקפא FROZEN FOODS
קטניות PULSES
תווית LABELS

לא קיימים מונחים לתקן זה

 
ת"י 939 התווסף לסל הקניות שלך arrow Iconהמשך לתשלום המשך גלישה
מחיר
קבוצת מחיר מחיר מע”מ סה”כ מחיר
תרגום לאנגלית לתקן ישראלי 89.80 15.20 105.00 Cart Iconהוסף לסל
תקן ישראלי 45.30 7.70 53.00 Cart Iconהוסף לסל