­

הרשמה לאתר

להמשך תהליך הרכישה עליך להיות רשום באתר

כניסת משתמשים רשומים

שם משתמש (דוא''ל) *
סיסמא *
arrow Iconהתחבר שכחתי סיסמא


הרשמה לאתר


הרשם לאתר על מנת לרכוש תקנים, להרשם להדרכות המכון ולהשאר מעודכן בכל הנעשה בעולם התקינה. לאחר הרשמה תוכל לצפות בתקנים שלך באיזור האישי באתר, לרכוש קרדיט או תקליטורי תקנים ועוד




arrow Iconהרשמה
תקנים בסל הקניות שלך
סה"כ: ש"חלתשלום

ת"י 327 חלק 1

 

:מוצרי גלידה,קרחונים ותערובות להכנתם דרישות למוצר



תקן זה חל על מוצרי גלידה וקרחונים ועל התערובות להכנתם

פרטי התקן

תאריך פרסום 01/06/1984 מעמד רשמי חלקית
תאריך אישור מחדש 01/08/2014 פרסום ברשומות יפ 4694
תאריך תיקון טעות - תאריך פרסום ברשומות 03/11/1998
מספר גליונות תיקון 1 ועדה טכנית 5507
שפה בה כתוב גוף התקן עברית ועדה מרכזית מזון

בא במקום

מספר תקן שנת תקן תאריך ביטול
ת"י 327 1959 02/01/1999
ת"י 327 1975 02/01/1999

הערות

89-01-26-לשעבר רשמי י"פ 3596 88-11-27 מחייב מ : הסרת רשמיות מיום 98-11-01 מסעיפים 104-מיון וכינוי; 105-חומרי מוצא (למעט דרישות או מגבלות שמטרתן הגנה על בריאות הציבור); 106-תוספות למעט דרישות או מגבלות שמטרתן הגנה על בריאות) הציבור); 202-תכולת המוצר באריזה; 203-הרכב (למעט -סעיף 10402.3-גלידת סורביטול וסעיף 104.4-גלידה דלת .קלוריות, בטבלה 2); 204-ציפוי המוצר

מספר כותר המסמך
ת"י 36 שוקולד
ת"י 356 סוכר
ת"י 443 סירופ גלוקוז
ת"י 563 בדיקות חלב ומוצריו: בדיקת פוספאטזה (לפי השיטה (המהירה של שרר
ת"י 650 אבקת קקאו
ת"י 859 חלק 1 שיטות בדיקה של גלידה : דגימה, בדיקות פיסיקליות וכימיות
ת"י 859 חלק 2 שיטות בדיקה של גלידה:בדיקות מיקרוביולוגיות
ת"י 909 קפה נמס
ת"י 1059 סבולת המשקל וסבולת הנפח של מוצרי מזון ארוזים מראש
ת"י 1145 סימון מזון ארוז מראש
תקנה 66006 חלק 4 (תבה (מזון)(יסודות מתחלבים ןמייצבים במצרכי מזון 1983-תיקון)תשמד)
תקנה 74006 1974-תבה (איכותם התברואתית של מי שתיה) תשלד
תקנה 74006 חלק 1 -תבה (איכותם התברואתית של מי שתיה (תיקון) תשלה 1977
תקנה 79018 תבה (צרכי מזון)(פיסטור ביצים,ייבושן,הקפאתן והשימוש 1979-בהן)תשלט
תקנה 87015 1987-תבה(מזון)(מזון דיאתטי וממתיקים)תשמז
תקנה 87015 חלק 1 (תקנות בריאות הציבור (מזון)(מזון דיאטתי וממתיקים 1989-תיקון) התשמט)

קוד ארגון שם ארגון מספר מסמך מידת התאמה שנת מסמך
AOAC ASSOCIATION OF OFFICIAL ANALYTICAL CHEMISTS 13TH EDITION מאוזכר 1980
FCC FOOD CHEMICALS CODEX LATEST EDITION מאוזכר

סוג מספר מתאריך כותר גיליון התיקון שפה קובץ
תקן 00327-01-0-6 09/11/2006 :מוצרי גלידה,קרחונים ותערובות להכנתם דרישות למוצר עברית

תאור בעברית תאור באנגלית
בדיקות TESTING
בדיקות מיקרוביולוגיות MICROBIOLOGICAL ANALYSIS
גלידות ICE CREAM
הרכב כימי CHEMICAL COMPOSITION
מוצרי חלב DAIRY PRODUCTS
מוצרי מזון FOOD PRODUCTS
שומן צמחי VEGETABLE FATS
תיווי, סימון LABELLING

אבקת מי-גבינה
גלידה
הימגון
מוצרי חלב
מנה
פסטור
פרי
ציפוי
ציפוי שוקולד
ציפוי צמקאו
קסטה
קרחון
שומן צאכל
שלגון
תערובת
 
ת"י 327 חלק 1 התווסף לסל הקניות שלך arrow Iconהמשך לתשלום המשך גלישה
מחיר
קבוצת מחיר מחיר מע”מ סה”כ מחיר
תקן ישראלי בשפה העברית 88.00 15.00 103.00 Cart Iconהוסף לסל