(שימורי פרות (לפתנים
תקן זה חל על שימורים של פירות הנתונים בנוזל מימי ומשומרים על ידי טיפול בחום בלבד, למעט שימורים של .פלחי פרי-הדר. התקן אינו חל על שימורי רסק פרות
פרטי התקן
תאריך פרסום
|
21/01/1998
|
מעמד
|
רשמי חלקית
|
תאריך אישור מחדש
|
31/03/2010
|
פרסום ברשומות
|
יפ 4694
|
תאריך תיקון טעות
|
-
|
תאריך פרסום ברשומות
|
03/11/1998
|
מספר גליונות תיקון
|
0
|
ועדה טכנית
|
5504
|
שפה בה כתוב גוף התקן
|
עברית
|
ועדה מרכזית
|
מזון
|
בא במקום
מספר תקן
|
שנת תקן
|
תאריך ביטול
|
ת"י 197
|
1982
|
02/01/1999
|
ת"י 297
|
1976
|
02/01/1999
|
ת"י 297
|
1979
|
02/01/1999
|
ת"י 300
|
1978
|
02/01/1999
|
ת"י 300
|
1983
|
02/01/1999
|
ת"י 335
|
1975
|
02/01/1999
|
ת"י 335
|
1983
|
02/01/1999
|
ת"י 360
|
1960
|
02/01/1999
|
ת"י 360
|
1978
|
02/01/1999
|
ת"י 441
|
1975
|
02/01/1999
|
ת"י 514
|
1975
|
02/01/1999
|
ת"י 531
|
1979
|
02/01/1999
|
הערות
98-04-11-לשעבר רשמי י"פ 4616 98-02-10 מחייב מ : הסרת רשמיות מיום 98-11-01 מסעיפים 1.2-חלות ת"י 143 (הדרישות המגבילות את הגודל והמידה של המכלים שבסעיף 106); 1.5-מיון; 2.1-רכיבים (למעט ;(דרישות או מגבלות שמטרתן הגנה על בריאות הציבור ;(2.3.4 ; 2.3.3 2.3-דרישות כלליות למוצר (למעט 3.1-פגמים; 3.2-תכולת כלל המוצקים הנמסים; 3.3-משקל .לאחר סינון
מספר
|
כותר המסמך
|
ת"י 112
|
פלחי אשכוליות משומרים על-ידי טיפול בחום
|
ת"י 113
|
פלחי תפוזים משומרים על-ידי טיפול בחום
|
ת"י 143
|
שימורי פירות וירקות
|
ת"י 356
|
סוכר
|
ת"י 443
|
סירופ גלוקוז
|
ת"י 718
|
פלחי פרי הדר מעורבים (תפוזים ואשכוליות) משומרים על-ידי טיפול בחום
|
ת"י 1059
|
סבולת המשקל וסבולת הנפח של מוצרי מזון ארוזים מראש
|
ת"י 1118 חלק 15
|
תכולה אחידה של מוצרי מזון ארוזים מראש: שימורי פירות וירקות ארוזים במכלי מתכת
|
תקנה 74006
|
1974-תבה (איכותם התברואתית של מי שתיה) תשלד
|
תקנה 74006 חלק 1
|
-תבה (איכותם התברואתית של מי שתיה (תיקון) תשלה 1977
|
תקנה 74006 חלק 2
|
(תקנות בריאות העם (איכותם התברואתית של מי שתיה 1988-תיקון) התשמט)
|
תקנה 87015
|
1987-תבה(מזון)(מזון דיאתטי וממתיקים)תשמז
|
תקנה 93012
|
-תקנות בריאות הציבור (מזון) (סימון תזונתי) התשנג 1993
|
תקנה 93012 חלק 1
|
(תקנות בריאות הציבור (מזון)(סימון תזונתי)(תיקון 1994-התשנד
|
קוד ארגון
|
שם ארגון
|
מספר מסמך
|
מידת התאמה
|
שנת מסמך
|
CAC
|
CODEX ALIMENTARIUS COMMISSION
|
CODEX.STAN.78
|
מאוזכר
|
1981
|
FCC
|
FOOD CHEMICALS CODEX
|
LATEST EDITION
|
מאוזכר
|
|
לא קיימים גליונות תיקון לתקן זה
סוג
|
מספר
|
מתאריך
|
כותר גיליון התיקון
|
שפה
|
קובץ
|
תאור בעברית
|
תאור באנגלית
|
מוצרי מזון
|
FOOD PRODUCTS
|
סירופ
|
SYRUPS
|
פירות
|
FRUITS
|
שימורי פירות
|
CANNED FRUITS
|
שימורים
|
CANNED FOODS
|
143 כל ההגדרות בת"י
|
חומרי טעם וריח טבעיים
|
פרות
|
תבלינים
|
קבוצת מחיר
|
מחיר
|
מע”מ
|
סה”כ מחיר
|
תקן ישראלי
|
45.30
|
7.70
|
53.00
|
הוסף לסל
|