­

הרשמה לאתר

להמשך תהליך הרכישה עליך להיות רשום באתר

כניסת משתמשים רשומים

שם משתמש (דוא''ל) *
סיסמא *
arrow Iconהתחבר שכחתי סיסמא


הרשמה לאתר


הרשם לאתר על מנת לרכוש תקנים, להרשם להדרכות המכון ולהשאר מעודכן בכל הנעשה בעולם התקינה. לאחר הרשמה תוכל לצפות בתקנים שלך באיזור האישי באתר, לרכוש קרדיט או תקליטורי תקנים ועוד




arrow Iconהרשמה
תקנים בסל הקניות שלך
סה"כ: ש"חלתשלום

ת"י 424

 

שימורי במיה ברוטב עגבניות



תקן זה חל על שימורים של במיה טרייה בתוך רוטב ,עגבניות. בתקן פורטו הוראות לגבי חומרי המוצא תוספות, שימור, אריזה וסימון וכן דרישות לגבי תכולת הבמיה, המלח, המילוי, תכולת המתכות וכו'. כן פורטו .שיטות בדיקה

פרטי התקן

תאריך פרסום 01/02/1979 מעמד רשמי חלקית
תאריך אישור מחדש 31/03/2010 פרסום ברשומות יפ 4694
תאריך תיקון טעות - תאריך פרסום ברשומות 03/11/1998
מספר גליונות תיקון 0 ועדה טכנית 5504
שפה בה כתוב גוף התקן עברית ועדה מרכזית מזון

בא במקום

מספר תקן שנת תקן תאריך ביטול
ת"י 424 1961 02/01/1999

הערות

80-01-04-לשעבר רשמי י"פ 2575 79-11-05 מחייב מ : הסרת רשמיות מיום 98-11-01 מסעיפים 102-חומרי מוצא (למעט דרישות או מגבלות שמטרתן הגנה על בריאות הציבור); 103-תוספות (למעט דרישות או מגבלות שמטרתן הגנה על בריאות הציבור); 105-אריזה הדרישות המגבילות את הגודל והמידה של המכלים שבתקן) ;143 סעיף 106); 201-דרישות כלליות למוצר המוגמר .202-תכולת הבמיה

מספר כותר המסמך
ת"י 41 מיץ עגבניות מרוכז
ת"י 143 שימורי פירות וירקות
ת"י 357 מיץ עגבניות

קוד ארגון שם ארגון מספר מסמך מידת התאמה שנת מסמך
AOAC ASSOCIATION OF OFFICIAL ANALYTICAL CHEMISTS 12TH EDITION מאוזכר 1975

לא קיימים גליונות תיקון לתקן זה

תאור בעברית תאור באנגלית
OKRA
ירקות VEGETABLES
מוצרי מזון FOOD PRODUCTS
עגבניות TOMATOES
רטבים SAVOURY SAUCES
שימורים CANNED FOODS
תוספות למזון FOOD ADDITIVES

לא קיימים מונחים לתקן זה

 
ת"י 424 התווסף לסל הקניות שלך arrow Iconהמשך לתשלום המשך גלישה
מחיר
קבוצת מחיר מחיר מע”מ סה”כ מחיר
תקן ישראלי 45.30 7.70 53.00 Cart Iconהוסף לסל