שימורי פטריות תרבותיות
תקן זה חל על פטריות תרבותיות מהזן פקועה דו-נבגית תרבותית. בתקן הובאו הוראות לגבי המיון, חומרי המוצא, האריזה והסימון וכו'. כן פורטו דרישות לגבי התכולה, קוטר הכובעים ואחידותם, דרישות טיב, הימצאות .חומר זר. בתקן הובאו גם שיטות בדיקה
פרטי התקן
תאריך פרסום
|
01/02/1987
|
מעמד
|
רשמי חלקית
|
תאריך אישור מחדש
|
30/03/2010
|
פרסום ברשומות
|
יפ 4694
|
תאריך תיקון טעות
|
-
|
תאריך פרסום ברשומות
|
03/11/1998
|
מספר גליונות תיקון
|
1
|
ועדה טכנית
|
5504
|
שפה בה כתוב גוף התקן
|
עברית
|
ועדה מרכזית
|
מזון
|
בא במקום
מספר תקן
|
שנת תקן
|
תאריך ביטול
|
ת"י 655
|
1981
|
02/01/1999
|
ת"י 655
|
1983
|
02/01/1999
|
הערות
87-08-24-לשעבר רשמי י"פ 3463 87-06-25 מחייב מ : הסרת רשמיות מיום 98-11-01 מסעיפים 102-חלות ת"י 143 (הדרישות המגבילות את הגודל והמידה של המכלים שבסעיף 106); 104-מיון וכינוי; 106-תוספות למעט דרישות או מגבלות שמטרתן הגנה על בריאות) הציבור); 107-אריזה (הדרישות המגבילות את הגודל ;(106 והמידה של המכלים שבסעיף עצמו ובת"י 143 סעיף 202-הכממות; 203-קוטר הכובעים ואחידותם; 204-דרישות .טיב; 205-הימצאות חומר זר
מספר
|
כותר המסמך
|
ת"י 136 חלק 1
|
קופסות אטימות: קופסות פח גליליות עשויות שלושה חלקים למוצרי מזון משומרים
|
ת"י 143
|
שימורי פירות וירקות
|
ת"י 172
|
מכלי זכוכית למוצרי מזון ולמשקאות
|
ת"י 176
|
צנצנות זכוכית רגילות
|
ת"י 411
|
מלח למזון : נתרן כלורי
|
תקנה 74008
|
אכרזת הפיקוח על מצרכים ושירותים (התקנה או החזקה 1974-של מערכת גז מרכזית) התשלד
|
תקנה 74008 חלק 1
|
אכרזת הפיקוח על מצרכים ושירותים (התקנת מערכת גז 1988-מרכזית) (תיקון)התשמח
|
קוד ארגון
|
שם ארגון
|
מספר מסמך
|
מידת התאמה
|
שנת מסמך
|
AOAC
|
ASSOCIATION OF OFFICIAL ANALYTICAL CHEMISTS
|
13TH EDITION
|
מאוזכר
|
1980
|
סוג
|
מספר
|
מתאריך
|
כותר גיליון התיקון
|
שפה
|
קובץ
|
תקן
|
00655-00-0-1
|
01/06/1990
|
שימורי פטריות תרבותיות
|
עברית
|
|
תקן
|
00655-00-0-1
|
01/06/1990
|
שימורי פטריות תרבותיות
|
אנגלית
|
|
תאור בעברית
|
תאור באנגלית
|
מוצרי מזון
|
FOOD PRODUCTS
|
עובש
|
MOULD
|
פטריות
|
MUSHROOMS
|
שימורים
|
CANNED FOODS
|