­

הרשמה לאתר

להמשך תהליך הרכישה עליך להיות רשום באתר

כניסת משתמשים רשומים

שם משתמש (דוא''ל) *
סיסמא *
arrow Iconהתחבר שכחתי סיסמא


הרשמה לאתר


הרשם לאתר על מנת לרכוש תקנים, להרשם להדרכות המכון ולהשאר מעודכן בכל הנעשה בעולם התקינה. לאחר הרשמה תוכל לצפות בתקנים שלך באיזור האישי באתר, לרכוש קרדיט או תקליטורי תקנים ועוד




arrow Iconהרשמה
תקנים בסל הקניות שלך
סה"כ: ש"חלתשלום

ת"י 52

 

מיצי פירות ותרכיזיהם



תקן זה חל על מיצי פירות וכן על תרכיזים של מיצי פירות אלה. תקן זה אינו חל על תרכיזים של מיצי .פירות המיועדים לעיבוד נוסף בתעשייה

פרטי התקן

תאריך פרסום 31/05/2002 מעמד רשמי חלקית
תאריך אישור מחדש 31/03/2014 פרסום ברשומות יפ 5087
תאריך תיקון טעות - תאריך פרסום ברשומות 20/06/2002
מספר גליונות תיקון 0 ועדה טכנית 5514
שפה בה כתוב גוף התקן עברית ועדה מרכזית מזון

בא במקום

מספר תקן שנת תקן תאריך ביטול
ת"י 10 חלק 1 1967 19/08/2002
ת"י 10 חלק 1 1976 19/08/2002
ת"י 10 חלק 2 1967 19/08/2002
ת"י 10 חלק 2 1976 19/08/2002
ת"י 16 חלק 1 1967 19/08/2002
ת"י 16 חלק 1 1976 19/08/2002
ת"י 16 חלק 2 1967 19/08/2002
ת"י 16 חלק 2 1976 19/08/2002
ת"י 17 1967 19/08/2002
ת"י 17 1976 19/08/2002
ת"י 52 1978 19/08/2002
ת"י 52 1982 19/08/2002
ת"י 52 1990 19/08/2002
ת"י 329 1979 19/08/2002
ת"י 482 1982 19/08/2002
ת"י 545 1967 19/08/2002
ת"י 545 1976 19/08/2002
ת"י 806 1971 19/08/2002
ת"י 806 1984 19/08/2002
ת"י 807 1971 19/08/2002
ת"י 807 1984 19/08/2002
ת"י 881 1974 19/08/2002
ת"י 881 1990 19/08/2002

מספר כותר המסמך
ת"י 39 שיטות בדיקה למוצרי פרי-הדר הומוגניים
ת"י 143 שימורי פירות וירקות
ת"י 877 פירות וירקות מוקפאים:כללי
ת"י 885 חלק 8 שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון: ספירת שמרים ועובש
ת"י 885 חלק 14 שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון: ספירת חיידקי חומצת חלב
ת"י 1145 סימון מזון ארוז מראש

לא אוזכרו מסמכים זרים בתקן זה

לא קיימים גליונות תיקון לתקן זה

לא קיימות מילות מפתח לתקן זה

השבת ארומה
מחית פרי
מחית פרי מרוכזת
מיץ פירות
מיץ פירות טרי
ס
פסטור
פרי
תרכיז מיץ פירות
 
ת"י 52 התווסף לסל הקניות שלך arrow Iconהמשך לתשלום המשך גלישה
מחיר
קבוצת מחיר מחיר מע”מ סה”כ מחיר
תקן ישראלי 88.00 15.00 103.00 Cart Iconהוסף לסל