­

הרשמה לאתר

להמשך תהליך הרכישה עליך להיות רשום באתר

כניסת משתמשים רשומים

שם משתמש (דוא''ל) *
סיסמא *
arrow Iconהתחבר שכחתי סיסמא


הרשמה לאתר


הרשם לאתר על מנת לרכוש תקנים, להרשם להדרכות המכון ולהשאר מעודכן בכל הנעשה בעולם התקינה. לאחר הרשמה תוכל לצפות בתקנים שלך באיזור האישי באתר, לרכוש קרדיט או תקליטורי תקנים ועוד




arrow Iconהרשמה
תקנים בסל הקניות שלך
סה"כ: ש"חלתשלום

ת"י 991

 

פלפל מתוק מוקפא



תקן זה חל על פלפל מתוק חתוך מוקפא. בתקן הובאו ,פרטים בדבר חומר המוצא, איסור תוספות, הוראות למיון ,סיווג וסימון וכן דרישות לאחידות יחידות המוצר .'פגמים, צבע וכו

פרטי התקן

תאריך פרסום 01/01/1978 מעמד רשמי חלקית
תאריך אישור מחדש 31/03/2014 פרסום ברשומות יפ 4694
תאריך תיקון טעות - תאריך פרסום ברשומות 03/11/1998
מספר גליונות תיקון 0 ועדה טכנית 5542
שפה בה כתוב גוף התקן עברית ועדה מרכזית מזון

הערות

80-01-04-לשעבר רשמי י"פ 2575 79-11-05 מחייב מ : הסרת רשמיות מיום 98-11-01 מסעיפים 103-חומר מוצא (למעט המילים "ינוקה וירחץ" עד הבריאות"); 104-תוספות (למעט איסור תוספות שמטרתו" ;הגנה על בריאות הציבור); 105-מיון; 106-סיווג - 203.1 202-אחידות יחידות המוצר; 203-פגמים (למעט .פגמים חמורים בטבלה 1); 204-צבע

מספר כותר המסמך
ת"י 877 פירות וירקות מוקפאים:כללי

לא אוזכרו מסמכים זרים בתקן זה

לא קיימים גליונות תיקון לתקן זה

תאור בעברית תאור באנגלית
אריזה PACKAGING
בדיקות מיקרוביולוגיות MICROBIOLOGICAL ANALYSIS
הרכב כימי CHEMICAL COMPOSITION
מוצרי מזון FOOD PRODUCTS
מזון מוקפא FROZEN FOODS
פלפלים PEPPERS
תווית LABELS

לא קיימים מונחים לתקן זה

 
ת"י 991 התווסף לסל הקניות שלך arrow Iconהמשך לתשלום המשך גלישה
מחיר
קבוצת מחיר מחיר מע”מ סה”כ מחיר
תרגום לאנגלית לתקן ישראלי 89.80 15.20 105.00 Cart Iconהוסף לסל
תקן ישראלי 45.30 7.70 53.00 Cart Iconהוסף לסל