פלפל מתוק מוקפא
תקן זה חל על פלפל מתוק חתוך מוקפא. בתקן הובאו ,פרטים בדבר חומר המוצא, איסור תוספות, הוראות למיון ,סיווג וסימון וכן דרישות לאחידות יחידות המוצר .'פגמים, צבע וכו
פרטי התקן
תאריך פרסום
|
01/01/1978
|
מעמד
|
רשמי חלקית
|
תאריך אישור מחדש
|
31/03/2014
|
פרסום ברשומות
|
יפ 4694
|
תאריך תיקון טעות
|
-
|
תאריך פרסום ברשומות
|
03/11/1998
|
מספר גליונות תיקון
|
0
|
ועדה טכנית
|
5542
|
שפה בה כתוב גוף התקן
|
עברית
|
ועדה מרכזית
|
מזון
|
הערות
80-01-04-לשעבר רשמי י"פ 2575 79-11-05 מחייב מ : הסרת רשמיות מיום 98-11-01 מסעיפים 103-חומר מוצא (למעט המילים "ינוקה וירחץ" עד הבריאות"); 104-תוספות (למעט איסור תוספות שמטרתו" ;הגנה על בריאות הציבור); 105-מיון; 106-סיווג - 203.1 202-אחידות יחידות המוצר; 203-פגמים (למעט .פגמים חמורים בטבלה 1); 204-צבע
מספר
|
כותר המסמך
|
ת"י 877
|
פירות וירקות מוקפאים:כללי
|
לא אוזכרו מסמכים זרים בתקן זה
קוד ארגון
|
שם ארגון
|
מספר מסמך
|
מידת התאמה
|
שנת מסמך
|
לא קיימים גליונות תיקון לתקן זה
סוג
|
מספר
|
מתאריך
|
כותר גיליון התיקון
|
שפה
|
קובץ
|
תאור בעברית
|
תאור באנגלית
|
אריזה
|
PACKAGING
|
בדיקות מיקרוביולוגיות
|
MICROBIOLOGICAL ANALYSIS
|
הרכב כימי
|
CHEMICAL COMPOSITION
|
מוצרי מזון
|
FOOD PRODUCTS
|
מזון מוקפא
|
FROZEN FOODS
|
פלפלים
|
PEPPERS
|
תווית
|
LABELS
|
קבוצת מחיר
|
מחיר
|
מע”מ
|
סה”כ מחיר
|
תרגום לאנגלית לתקן ישראלי
|
89.80
|
15.20
|
105.00
|
הוסף לסל
|
תקן ישראלי
|
45.30
|
7.70
|
53.00
|
הוסף לסל
|