­

הרשמה לאתר

להמשך תהליך הרכישה עליך להיות רשום באתר

כניסת משתמשים רשומים

שם משתמש (דוא''ל) *
סיסמא *
arrow Iconהתחבר שכחתי סיסמא


הרשמה לאתר


הרשם לאתר על מנת לרכוש תקנים, להרשם להדרכות המכון ולהשאר מעודכן בכל הנעשה בעולם התקינה. לאחר הרשמה תוכל לצפות בתקנים שלך באיזור האישי באתר, לרכוש קרדיט או תקליטורי תקנים ועוד




arrow Iconהרשמה
תקנים בסל הקניות שלך
סה"כ: ש"חלתשלום

ת"י 486

 

שימורי אספרגוס



התקן חל על שימורי אספרגוס בתמיסת מלח. בתקן הובאו ,הוראות לגבי חומרי מוצא ותוספות, שימור, אריזה סימון וכו'. כן הובאו דרישות למוצר המוגמר וכן פורטו .שיטות בדיקה

פרטי התקן

תאריך פרסום 01/02/1979 מעמד רשמי חלקית
תאריך אישור מחדש 30/03/2010 פרסום ברשומות יפ 4694
תאריך תיקון טעות - תאריך פרסום ברשומות 03/11/1998
מספר גליונות תיקון 0 ועדה טכנית 5504
שפה בה כתוב גוף התקן עברית ועדה מרכזית מזון

בא במקום

מספר תקן שנת תקן תאריך ביטול
ת"י 486 1963 02/01/1999

הערות

80-01-05-לשעבר רשמי י"פ 2575 79-11-05 מחייב מ : הסרת רשמיות מיום 98-11-01 מסעיפים 102-מיון; 103-חומרי מוצא ותוספות (למעט דרישות או מגבלות שמטרתן הגנה על בריאות הציבור); 105-אריזה הדרישות המגבילות את הגודל והמידה של המכלים שבת"י) 143 סעיף 106); 202-מידות של אספרגוס שלם; 203-המרקם .205-ראשים; 206-האספרגוס לאחר סינון

מספר כותר המסמך
ת"י 143 שימורי פירות וירקות
ת"י 411 מלח למזון : נתרן כלורי
תקנה 74008 אכרזת הפיקוח על מצרכים ושירותים (התקנה או החזקה 1974-של מערכת גז מרכזית) התשלד

קוד ארגון שם ארגון מספר מסמך מידת התאמה שנת מסמך
AOAC ASSOCIATION OF OFFICIAL ANALYTICAL CHEMISTS 12TH EDITION מאוזכר 1975

לא קיימים גליונות תיקון לתקן זה

תאור בעברית תאור באנגלית
אספרגוס ASPARAGUS
בדיקות מזון FOOD TESTING
ירקות VEGETABLES
מוצרי מזון FOOD PRODUCTS
שימורים CANNED FOODS
שימורים PRESERVED FOODS
שימורים PRESERVES
תוספות למזון FOOD ADDITIVES

לא קיימים מונחים לתקן זה

 
ת"י 486 התווסף לסל הקניות שלך arrow Iconהמשך לתשלום המשך גלישה
מחיר
קבוצת מחיר מחיר מע”מ סה”כ מחיר
תקן ישראלי 45.30 7.70 53.00 Cart Iconהוסף לסל