­

הרשמה לאתר

להמשך תהליך הרכישה עליך להיות רשום באתר

כניסת משתמשים רשומים

שם משתמש (דוא''ל) *
סיסמא *
arrow Iconהתחבר שכחתי סיסמא


הרשמה לאתר


הרשם לאתר על מנת לרכוש תקנים, להרשם להדרכות המכון ולהשאר מעודכן בכל הנעשה בעולם התקינה. לאחר הרשמה תוכל לצפות בתקנים שלך באיזור האישי באתר, לרכוש קרדיט או תקליטורי תקנים ועוד




arrow Iconהרשמה
תקנים בסל הקניות שלך
סה"כ: ש"חלתשלום

ת"י 885 חלק 6

 

שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון: ספירה או קביעת הימצאות של חיידקים מקבוצת סטאפילוקוקוס אוראוס בעלי פעילות קואגולאז



תקן זה מתאר שתי שיטות לספירת חיידקים מקבוצת סטפילוקוקוס אוראוס בעלי פעילות קואגולאז במוצרי .מזון אם קיים תקן מיוחד למוצר מזון מסויים, שמתוארת בו שיטת בדיקה לספירת חיידקים מקבוצת סטאפילוקוקוס אוראוס בעלי פעילות קואגולאז, בודקים בשיטת הבדיקה .כנקוב בתקן המיוחד

פרטי התקן

תאריך פרסום 01/06/1986 מעמד רשמי
תאריך אישור מחדש 31/03/2014 פרסום ברשומות יפ 3373
תאריך תיקון טעות - תאריך פרסום ברשומות 26/08/1986
מספר גליונות תיקון 1 ועדה טכנית 5545
שפה בה כתוב גוף התקן עברית ועדה מרכזית מזון

בא במקום

מספר תקן שנת תקן תאריך ביטול
ת"י 885 חלק 6 1975 25/10/1986

מספר כותר המסמך
ת"י 885 חלק 3 שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון: ספירה כללית של מיקרואורגניזמים אירוביים
ת"י 902 מים לשימוש במעבדות אנליטיות-דרישות ושיטות בדיקה

לא אוזכרו מסמכים זרים בתקן זה

סוג מספר מתאריך כותר גיליון התיקון שפה קובץ
תקן 00885-06-0-1 01/11/1999 שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון: ספירה או קביעת הימצאות של חיידקים מקבוצת סטאפילוקוקוס אוראוס בעלי פעילות קואגולאז עברית משולב

תאור בעברית תאור באנגלית
בדיקות מזון FOOD TESTING
בדיקות מיקרוביולוגיות MICROBIOLOGICAL ANALYSIS
מוצרי מזון FOOD PRODUCTS
סטפילוקוקים STAPHYLOCOCCUS
שיטות לספירת חיידקים BACTERIA COUNT METHODS

לא קיימים מונחים לתקן זה

 
ת"י 885 חלק 6 התווסף לסל הקניות שלך arrow Iconהמשך לתשלום המשך גלישה
מחיר
קבוצת מחיר מחיר מע”מ סה”כ מחיר
(תקן ישראלי (רוויזיה חלקית 45.30 7.70 53.00 Cart Iconהוסף לסל