­

הרשמה לאתר

להמשך תהליך הרכישה עליך להיות רשום באתר

כניסת משתמשים רשומים

שם משתמש (דוא''ל) *
סיסמא *
arrow Iconהתחבר שכחתי סיסמא


הרשמה לאתר


הרשם לאתר על מנת לרכוש תקנים, להרשם להדרכות המכון ולהשאר מעודכן בכל הנעשה בעולם התקינה. לאחר הרשמה תוכל לצפות בתקנים שלך באיזור האישי באתר, לרכוש קרדיט או תקליטורי תקנים ועוד




arrow Iconהרשמה
תקנים בסל הקניות שלך
סה"כ: ש"חלתשלום

ת"י 885 חלק 11

 

שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון : הנבטה וספירה של נבגים מזופיליים ותרמופיליים



התקן מתאר שיטת בדיקה כללית להנבטה ולספירה של נבגי .חיידקים מזופיליים ותרמופיליים

פרטי התקן

תאריך פרסום 01/04/1981 מעמד רשמי
תאריך אישור מחדש 31/03/2014 פרסום ברשומות יפ 2948
תאריך תיקון טעות - תאריך פרסום ברשומות 28/07/1983
מספר גליונות תיקון 1 ועדה טכנית 5545
שפה בה כתוב גוף התקן עברית ועדה מרכזית מזון

מספר כותר המסמך
ת"י 885 חלק 2 שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון: הכנת דוגמות לבדיקות מיקרוביולוגיות
ת"י 885 חלק 3 שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון: ספירה כללית של מיקרואורגניזמים אירוביים
ת"י 885 חלק 9 שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון: ספירת קלוסטרידיה מחזרי סולפיט ומבחן מאשר קלוסטרידיום (פרפרינג'נס (ולשיי
ת"י 885 חלק 10 שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון: קביעת הימצאות של חיידקים תרמופיליים וספירתם

לא אוזכרו מסמכים זרים בתקן זה

סוג מספר מתאריך כותר גיליון התיקון שפה קובץ
תקן 00885-11-0-1 01/08/1987 שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון : הנבטה וספירה של נבגים מזופיליים ותרמופיליים עברית

תאור בעברית תאור באנגלית
בדיקות מזון FOOD TESTING
בדיקות מיקרוביולוגיות MICROBIOLOGICAL ANALYSIS
בקטריה BACTERIA
חיידקים תרמופיליים THERMOPHILES
מוצרי מזון FOOD PRODUCTS
שיטות לספירת חיידקים BACTERIA COUNT METHODS

לא קיימים מונחים לתקן זה

 
ת"י 885 חלק 11 התווסף לסל הקניות שלך arrow Iconהמשך לתשלום המשך גלישה
מחיר
קבוצת מחיר מחיר מע”מ סה”כ מחיר
תקן ישראלי 45.30 7.70 53.00 Cart Iconהוסף לסל