­

הרשמה לאתר

להמשך תהליך הרכישה עליך להיות רשום באתר

כניסת משתמשים רשומים

שם משתמש (דוא''ל) *
סיסמא *
arrow Iconהתחבר שכחתי סיסמא


הרשמה לאתר


הרשם לאתר על מנת לרכוש תקנים, להרשם להדרכות המכון ולהשאר מעודכן בכל הנעשה בעולם התקינה. לאחר הרשמה תוכל לצפות בתקנים שלך באיזור האישי באתר, לרכוש קרדיט או תקליטורי תקנים ועוד




arrow Iconהרשמה
תקנים בסל הקניות שלך
סה"כ: ש"חלתשלום

ת"י 885 חלק 7

 

שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון: בידוד וזיהוי סלמונלה



תקן זה מתאר שיטה לבידוד ולזיהוי סלמונלה המצויה .במוצרי מזון אם קיים תקן מיוחד לבידוד ולזיהוי סלמונלה במוצר מזון מסויים, יש להשתמש בשיטת הבדיקה של התקן .המיוחד

פרטי התקן

תאריך פרסום 01/07/1976 מעמד רשמי
תאריך אישור מחדש 18/09/1990 פרסום ברשומות יפ 2949
תאריך תיקון טעות - תאריך פרסום ברשומות 04/08/1983
מספר גליונות תיקון 3 ועדה טכנית 5545
שפה בה כתוב גוף התקן עברית ועדה מרכזית מזון

הערות

76-09-16 2255 פורסם כת"י - י"פ

לא אוזכרו מסמכים ישראלים בתקן זה

לא אוזכרו מסמכים זרים בתקן זה

סוג מספר מתאריך כותר גיליון התיקון שפה קובץ
תקן 00885-07-0-1 01/07/1986 שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון: בידוד וזיהוי סלמונלה עברית משולב
תקן 00885-07-0-2 01/09/1989 שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון: בידוד וזיהוי סלמונלה עברית משולב
תקן 00885-07-0-3 01/11/1999 שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון: בידוד וזיהוי סלמונלה עברית משולב

תאור בעברית תאור באנגלית
בדיקות מזון FOOD TESTING
בדיקות מיקרוביולוגיות MICROBIOLOGICAL ANALYSIS
מוצרי מזון FOOD PRODUCTS
סלמונלה SALMONELLA
שיטות לספירת חיידקים BACTERIA COUNT METHODS

לא קיימים מונחים לתקן זה

 
ת"י 885 חלק 7 התווסף לסל הקניות שלך arrow Iconהמשך לתשלום המשך גלישה
מחיר
קבוצת מחיר מחיר מע”מ סה”כ מחיר
(תקן ישראלי (רוויזיה חלקית 45.30 7.70 53.00 Cart Iconהוסף לסל
תרגום לאנגלית לתקן ישראלי 89.80 15.20 105.00 Cart Iconהוסף לסל