­

הרשמה לאתר

להמשך תהליך הרכישה עליך להיות רשום באתר

כניסת משתמשים רשומים

שם משתמש (דוא''ל) *
סיסמא *
arrow Iconהתחבר שכחתי סיסמא


הרשמה לאתר


הרשם לאתר על מנת לרכוש תקנים, להרשם להדרכות המכון ולהשאר מעודכן בכל הנעשה בעולם התקינה. לאחר הרשמה תוכל לצפות בתקנים שלך באיזור האישי באתר, לרכוש קרדיט או תקליטורי תקנים ועוד




arrow Iconהרשמה
תקנים בסל הקניות שלך
סה"כ: ש"חלתשלום

ת"י 56

 

שימורי אפונה ירוקה



התקן חל על שימורי אפונה ירוקה והוא כולל מיון מפורט, הן לפי קוטר האפונים והן לפי הטיב. טיב המוצר מובטח, בין השאר ע"י דרישות להגנה, דרגת הבשלה .ופירוט סבולת לפגמים

פרטי התקן

תאריך פרסום 01/06/1976 מעמד רשמי חלקית
תאריך אישור מחדש 01/06/1995 פרסום ברשומות יפ 4694
תאריך תיקון טעות 01/02/1977 תאריך פרסום ברשומות 03/11/1998
מספר גליונות תיקון 2 ועדה טכנית 5504
שפה בה כתוב גוף התקן עברית ועדה מרכזית מזון

בא במקום

מספר תקן שנת תקן תאריך ביטול
ת"י 56 1964 02/01/1999

הערות

73-09-15-לשעבר רשמי י"פ 2236 76-07-15 מחייב מ : הסרת רשמיות מיום 98-11-01 מסעיפים 102-חלות סעיפי ת"י 143 (הדרישות המגבילות את הגודל ;והמידה של המכלים שבסעיף 106); 104-מיון 106-תוספות מותרות (למעט דרישות או מגבלות שמטרתן הגנה על בריאות הציבור); 107-אריזה (הדרישות 143 המגבילות את הגודל והמידה של המכלים שבת"י סעיף 106); 204-גודל האפונים ואחידותם; 205-דרגת .הבשלה; 206-הפגמים; 207-משקל לאחר סינון (תיקון הודעה על פקיעת תוקף של תקנים (כתקני מזון .כתקנים רשמיים - המילים "לאחר סינון" יימחקו 147תקן זה יתקיים במקביל עם ת"י 56 מיוני1976 עם ת"י עם ת"י 229 עם ת"י 394 עם ת"י 424 עם ת"י 440 עם ת"י 1193 486 עם ת"י 655 עם ת"י 671 עם ת"י 705 עם ת"י עם ת"י 1204 עד תום 24 חודשים מיום 17/11/19 כלומר 19/8/2019 עד 17/11/2021 לפי ק.ת 8261 מתאריך

מספר כותר המסמך
ת"י 41 מיץ עגבניות מרוכז
ת"י 52 מיצי פירות ותרכיזיהם
ת"י 136 חלק 1 קופסות אטימות: קופסות פח גליליות עשויות שלושה חלקים למוצרי מזון משומרים
ת"י 143 שימורי פירות וירקות
ת"י 143 שימורי פירות וירקות
ת"י 191 שמן זית
ת"י 216 שמני מאכל צמחיים
ת"י 356 סוכר
ת"י 356 סוכר
ת"י 373 דבש ומוצרי דבש
ת"י 411 מלח למזון : נתרן כלורי
ת"י 411 מלח למזון : נתרן כלורי
ת"י 443 סירופ גלוקוז
ת"י 1145 סימון מזון ארוז מראש
ת"י 1160 חומץ
ת"י 1318 חלק 1 תוצרת הגפן: הגדרות ותהליכים יין, משקאות המבוססים על יין ומשקאות המבוססים על
ת"י 1359 מזון תבלינים מעורבים ואבקות או תערובות אחרות לתיבול

לא אוזכרו מסמכים זרים בתקן זה

סוג מספר מתאריך כותר גיליון התיקון שפה קובץ
תקן 00056-00-0-2 01/08/1983 שימורי אפונה ירוקה עברית
תקן 00056-00-0-2 01/08/1983 שימורי אפונה ירוקה אנגלית
תקן 00056-00-0-3 01/05/1988 שימורי אפונה ירוקה עברית
תקן 00056-00-0-3 01/05/1988 שימורי אפונה ירוקה אנגלית

תאור בעברית תאור באנגלית
אפונה PEAS
בקרת איכות QUALITY CONTROL
הגבה PH
ירקות VEGETABLES
מוצרי מזון FOOD PRODUCTS
שימורים CANNED FOODS

סטריליות מסחרית