­

הרשמה לאתר

להמשך תהליך הרכישה עליך להיות רשום באתר

כניסת משתמשים רשומים

שם משתמש (דוא''ל) *
סיסמא *
arrow Iconהתחבר שכחתי סיסמא


הרשמה לאתר


הרשם לאתר על מנת לרכוש תקנים, להרשם להדרכות המכון ולהשאר מעודכן בכל הנעשה בעולם התקינה. לאחר הרשמה תוכל לצפות בתקנים שלך באיזור האישי באתר, לרכוש קרדיט או תקליטורי תקנים ועוד




arrow Iconהרשמה
תקנים בסל הקניות שלך
סה"כ: ש"חלתשלום

ת"י 46

 

קמח חיטה



תקן זה חל על קמח חיטה המיוצר ע"י טחינת גרעיני חיטה וכן על קמח חיטה המשמש גם כרכיב במוצרי מזון אחרים .("כגון הרכיב קמח חיטה ב-"קמח תופח)

פרטי התקן

תאריך פרסום 09/11/2006 מעמד רשמי חלקית
תאריך אישור מחדש 02/12/2013 פרסום ברשומות יפ 5599
תאריך תיקון טעות - תאריך פרסום ברשומות 26/11/2006
מספר גליונות תיקון 1 ועדה טכנית 5502
שפה בה כתוב גוף התקן עברית ועדה מרכזית מזון

בא במקום

מספר תקן שנת תקן תאריך ביטול
ת"י 46 1984 20/12/2006
ת"י 46 1995 20/12/2006

מספר כותר המסמך
ת"י 885 חלק 8 שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון: ספירת שמרים ועובש
ת"י 1059 סבולת המשקל וסבולת הנפח של מוצרי מזון ארוזים מראש
ת"י 1118 חלק 1 תכולה אחידה של מוצרי מזון ארוזים מראש: כללי
ת"י 1145 סימון מזון ארוז מראש
ת"י 1450 מצות לפסח
ת"י 5113 ,חומרי פלסטיק ומוצרים ומרכיביהם העשויים פלסטיק הבאים במגע עם מזון ומשקאות

קוד ארגון שם ארגון מספר מסמך מידת התאמה שנת מסמך
AACC AMERICAN ASSOCIATION OF CEREAL CHEMISTS - מאוזכר
AOAC ASSOCIATION OF OFFICIAL ANALYTICAL CHEMISTS - מאוזכר
CFR CODE OF FEDERAL REGULATION TITLE 21 מאוזכר
ISO INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARDIZATION 3093 מאוזכר 2004

סוג מספר מתאריך כותר גיליון התיקון שפה קובץ
תקן 00046-00-0-1 14/09/2014 קמח חיטה עברית

תאור בעברית תאור באנגלית
(בדיקות כימיות (טקסטיל CHEMICAL TESTS
בדיקות פיסיקליות PHYSICAL TESTING
זיהום בחרקים PEST DAMAGE
מוצרי דגן CEREAL PRODUCTS
מוצרי מזון FOOD PRODUCTS
קמח חיטה WHEAT FLOUR

לא קיימים מונחים לתקן זה

 
ת"י 46 התווסף לסל הקניות שלך arrow Iconהמשך לתשלום המשך גלישה
מחיר
קבוצת מחיר מחיר מע”מ סה”כ מחיר
תקן ישראלי בשפה העברית 88.00 15.00 103.00 Cart Iconהוסף לסל