­

הרשמה לאתר

להמשך תהליך הרכישה עליך להיות רשום באתר

כניסת משתמשים רשומים

שם משתמש (דוא''ל) *
סיסמא *
arrow Iconהתחבר שכחתי סיסמא


הרשמה לאתר


הרשם לאתר על מנת לרכוש תקנים, להרשם להדרכות המכון ולהשאר מעודכן בכל הנעשה בעולם התקינה. לאחר הרשמה תוכל לצפות בתקנים שלך באיזור האישי באתר, לרכוש קרדיט או תקליטורי תקנים ועוד




arrow Iconהרשמה
תקנים בסל הקניות שלך
סה"כ: ש"חלתשלום

ת"י 1359

 

תבלינים מעורבים ואבקות או תערובות אחרות לתיבול מזון



.תקן זה חל על מוצרי תיבול

פרטי התקן

תאריך פרסום 01/04/1991 מעמד רשמי חלקית
תאריך אישור מחדש 31/03/2014 פרסום ברשומות יפ 4694
תאריך תיקון טעות - תאריך פרסום ברשומות 03/11/1998
מספר גליונות תיקון 1 ועדה טכנית 523
שפה בה כתוב גוף התקן עברית ועדה מרכזית מזון

הערות

91-05-19-לשעבר רשמי י"פ 3984 91-03-19 מחייב מ : הסרת רשמיות מיום 98-11-01 מסעיפים 104-מיון; 105-רכיבים (למעט דרישות או מגבלות שמטרתן הגנה על בריאות הציבור); 202-תכולה; 203-הרכב

מספר כותר המסמך
ת"י 411 מלח למזון : נתרן כלורי
ת"י 885 חלק 1 שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון: נטילת מדגמים של מזון לעריכת בדיקות מיקרוביולוגיות
ת"י 885 חלק 2 שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון: הכנת דוגמות לבדיקות מיקרוביולוגיות
ת"י 885 חלק 3 שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון: ספירה כללית של מיקרואורגניזמים אירוביים
ת"י 885 חלק 4 שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון: ספירת החיידקים מקבוצת הקוליפורמים
ת"י 885 חלק 5 שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון: ספירת החיידקים מקבוצת סטרפטוקוקים ממוצא צואתי
ת"י 885 חלק 6 שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון: ספירה או קביעת הימצאות של חיידקים מקבוצת סטאפילוקוקוס אוראוס בעלי פעילות קואגולאז
ת"י 885 חלק 7 שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון: בידוד וזיהוי סלמונלה
ת"י 885 חלק 8 שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון: ספירת שמרים ועובש
ת"י 885 חלק 9 שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון: ספירת קלוסטרידיה מחזרי סולפיט ומבחן מאשר קלוסטרידיום (פרפרינג'נס (ולשיי
ת"י 885 חלק 10 שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון: קביעת הימצאות של חיידקים תרמופיליים וספירתם
ת"י 1059 סבולת המשקל וסבולת הנפח של מוצרי מזון ארוזים מראש
ת"י 1118 חלק 3 תכולה אחידה של מוצרי מזון ארוזים מראש: תבלינים
ת"י 1145 סימון מזון ארוז מראש

קוד ארגון שם ארגון מספר מסמך מידת התאמה שנת מסמך
AOAC ASSOCIATION OF OFFICIAL ANALYTICAL CHEMISTS 14 EDITION מאוזכר 1984
CFR CODE OF FEDERAL REGULATION 21-LATEST EDITION מאוזכר
FCC FOOD CHEMICALS CODEX LATEST EDITION מאוזכר

סוג מספר מתאריך כותר גיליון התיקון שפה קובץ
תקן 01359-00-0-1 21/01/1999 תבלינים מעורבים ואבקות או תערובות אחרות לתיבול מזון עברית

תאור בעברית תאור באנגלית
אבקות PARTICULATE MATERIALS
בדיקות מזון FOOD TESTING
מוצרי מזון FOOD PRODUCTS
מזון ארוז מראש PREPACKAGED FOOD
תבלינים SEASONINGS
תבלינים SPICES

.אבקות או תערובות המכילות תמציות תבלינים
אבקת תיבול
דוגמה
דרישה מוחלטת
חרקי מחסן
מדגם
מנה
תבלין
תערובת תיבול
 
ת"י 1359 התווסף לסל הקניות שלך arrow Iconהמשך לתשלום המשך גלישה
מחיר
קבוצת מחיר מחיר מע”מ סה”כ מחיר
תקן ישראלי 59.90 10.10 70.00 Cart Iconהוסף לסל