­

הרשמה לאתר

להמשך תהליך הרכישה עליך להיות רשום באתר

כניסת משתמשים רשומים

שם משתמש (דוא''ל) *
סיסמא *
arrow Iconהתחבר שכחתי סיסמא


הרשמה לאתר


הרשם לאתר על מנת לרכוש תקנים, להרשם להדרכות המכון ולהשאר מעודכן בכל הנעשה בעולם התקינה. לאחר הרשמה תוכל לצפות בתקנים שלך באיזור האישי באתר, לרכוש קרדיט או תקליטורי תקנים ועוד




arrow Iconהרשמה
תקנים בסל הקניות שלך
סה"כ: ש"חלתשלום

ת"י 859 חלק 2

 

שיטות בדיקה של גלידה:בדיקות מיקרוביולוגיות



בתקן זה מתוארות השיטות שיש להשתמש בהן לבדיקות המיקרוביולוגיות של גלידה וכן נכלל בו תיאור מלא של .הכנת הדוגמאות לבדיקה

פרטי התקן

תאריך פרסום 01/03/1975 מעמד רשמי
תאריך אישור מחדש 31/03/2014 פרסום ברשומות יפ 2948
תאריך תיקון טעות - תאריך פרסום ברשומות 28/07/1983
מספר גליונות תיקון 0 ועדה טכנית 5507
שפה בה כתוב גוף התקן עברית ועדה מרכזית מזון

מספר כותר המסמך
ת"י 859 חלק 1 שיטות בדיקה של גלידה : דגימה, בדיקות פיסיקליות וכימיות
ת"י 885 חלק 3 שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון: ספירה כללית של מיקרואורגניזמים אירוביים
ת"י 885 חלק 4 שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון: ספירת החיידקים מקבוצת הקוליפורמים
ת"י 885 חלק 6 שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון: ספירה או קביעת הימצאות של חיידקים מקבוצת סטאפילוקוקוס אוראוס בעלי פעילות קואגולאז

לא אוזכרו מסמכים זרים בתקן זה

לא קיימים גליונות תיקון לתקן זה

תאור בעברית תאור באנגלית
בדיקות מזון FOOD TESTING
בדיקות מיקרוביולוגיות MICROBIOLOGICAL ANALYSIS
גלידות ICE CREAM
מוצרי חלב DAIRY PRODUCTS
מוצרי מזון FOOD PRODUCTS

לא קיימים מונחים לתקן זה

 
ת"י 859 חלק 2 התווסף לסל הקניות שלך arrow Iconהמשך לתשלום המשך גלישה
מחיר
קבוצת מחיר מחיר מע”מ סה”כ מחיר
תקן ישראלי 45.30 7.70 53.00 Cart Iconהוסף לסל
תרגום לאנגלית לתקן ישראלי 89.80 15.20 105.00 Cart Iconהוסף לסל