­

הרשמה לאתר

להמשך תהליך הרכישה עליך להיות רשום באתר

כניסת משתמשים רשומים

שם משתמש (דוא''ל) *
סיסמא *
arrow Iconהתחבר שכחתי סיסמא


הרשמה לאתר


הרשם לאתר על מנת לרכוש תקנים, להרשם להדרכות המכון ולהשאר מעודכן בכל הנעשה בעולם התקינה. לאחר הרשמה תוכל לצפות בתקנים שלך באיזור האישי באתר, לרכוש קרדיט או תקליטורי תקנים ועוד




arrow Iconהרשמה
תקנים בסל הקניות שלך
סה"כ: ש"חלתשלום

ת"י 524

 

קטשופ



,תקן זה חל על מוצר, המתקבל מסחיטת עגבניות טריות ממיץ עגבניות, מרסק עגבניות, מתרכיז עגבניות וחומרים ,נוספים. בתקן הובאו הוראות לגבי התוספות, שימור אריזה, סימון, מילוי וכו'. כן פורטו דרישות בדיקה לגבי הריק, תכולה כוללת של המוצקים הנמסים, תכולת המלח והמתכות, הגבה, העדר חרקים, עובש וכו'. כן .הובאו בתקן שיטות בדיקה

פרטי התקן

תאריך פרסום 01/02/1979 מעמד רשמי חלקית
תאריך אישור מחדש 31/03/2010 פרסום ברשומות יפ 4694
תאריך תיקון טעות - תאריך פרסום ברשומות 03/11/1998
מספר גליונות תיקון 1 ועדה טכנית 5504
שפה בה כתוב גוף התקן עברית ועדה מרכזית מזון

בא במקום

מספר תקן שנת תקן תאריך ביטול
ת"י 524 1969 02/01/1999

הערות

80-02-17-לשעבר רשמי י"פ 2588 79-12-17 מחייב מ : הסרת רשמיות מיום 98-11-01 מסעיפים 102-חומרי מוצא (למעט הדרישות שמטרתן הגנה על בריאות הציבור); 104-תוספות (למעט דרישות או מגבלות שמטרתן הגנה על בריאות הציבור); 106-אריזה; 110-משקל ומילוי .202-תכולת כלל המוצקים הנמסים; 206-העדר חרקים

מספר כותר המסמך
ת"י 41 מיץ עגבניות מרוכז
ת"י 143 שימורי פירות וירקות
ת"י 356 סוכר
ת"י 357 מיץ עגבניות
ת"י 411 מלח למזון : נתרן כלורי
ת"י 443 סירופ גלוקוז
ת"י 926 מוצרי פירות וירקות המשומרים בחומרים משמרים

קוד ארגון שם ארגון מספר מסמך מידת התאמה שנת מסמך
AOAC ASSOCIATION OF OFFICIAL ANALYTICAL CHEMISTS 12 מאוזכר 1975

סוג מספר מתאריך כותר גיליון התיקון שפה קובץ
תקן 00524-00-0-1 01/12/1983 קטשופ עברית

תאור בעברית תאור באנגלית
RELISHES
בדיקות מזון FOOD TESTING
מוצרי מזון FOOD PRODUCTS
עגבניות TOMATOES
קטשופ KETCHUPS
תוספות למזון FOOD ADDITIVES

לא קיימים מונחים לתקן זה

 
ת"י 524 התווסף לסל הקניות שלך arrow Iconהמשך לתשלום המשך גלישה
מחיר
קבוצת מחיר מחיר מע”מ סה”כ מחיר
תקן ישראלי 45.30 7.70 53.00 Cart Iconהוסף לסל