­

הרשמה לאתר

להמשך תהליך הרכישה עליך להיות רשום באתר

כניסת משתמשים רשומים

שם משתמש (דוא''ל) *
סיסמא *
arrow Iconהתחבר שכחתי סיסמא


הרשמה לאתר


הרשם לאתר על מנת לרכוש תקנים, להרשם להדרכות המכון ולהשאר מעודכן בכל הנעשה בעולם התקינה. לאחר הרשמה תוכל לצפות בתקנים שלך באיזור האישי באתר, לרכוש קרדיט או תקליטורי תקנים ועוד




arrow Iconהרשמה
תקנים בסל הקניות שלך
סה"כ: ש"חלתשלום

ת"י 387

 

מרקים יבשים



תקן זה חל על תערובות יבשות, המיועדות להכנת מרקים .שונים, למעט מרקי פירות למיניהם

פרטי התקן

תאריך פרסום 01/08/1982 מעמד רשמי חלקית
תאריך אישור מחדש 02/03/1992 פרסום ברשומות יפ 4694
תאריך תיקון טעות - תאריך פרסום ברשומות 03/11/1998
מספר גליונות תיקון 1 ועדה טכנית 522
שפה בה כתוב גוף התקן עברית ועדה מרכזית מזון

בא במקום

מספר תקן שנת תקן תאריך ביטול
ת"י 387 1961 02/01/1999
ת"י 387 1962 02/01/1999

הערות

83-06-27-לשעבר רשמי י"פ 2915 83-04-28 מחייב מ : הסרת רשמיות מיום 98-11-01 מסעיפים 103-מיון; 104-חומרי מוצא (למעט דרישות או מגבלות שמטרתן הגנה על בריאות הציבור); 105-תוספות (למעט ;(דרישות או מגבלות שמטרתן הגנה על בריאות הציבור 202-תכולה; 203-הרכב; 204-תכולת המים; 207-תכולת .האפר שאינו נמס בחומצה

מספר כותר המסמך
ת"י 411 מלח למזון : נתרן כלורי
ת"י 701 ירקות מיובשים
ת"י 885 חלק 2 שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון: הכנת דוגמות לבדיקות מיקרוביולוגיות
ת"י 885 חלק 3 שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון: ספירה כללית של מיקרואורגניזמים אירוביים
ת"י 885 חלק 4 שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון: ספירת החיידקים מקבוצת הקוליפורמים
ת"י 885 חלק 6 שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון: ספירה או קביעת הימצאות של חיידקים מקבוצת סטאפילוקוקוס אוראוס בעלי פעילות קואגולאז
ת"י 885 חלק 7 שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון: בידוד וזיהוי סלמונלה
ת"י 885 חלק 8 שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון: ספירת שמרים ועובש
ת"י 885 חלק 9 שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון: ספירת קלוסטרידיה מחזרי סולפיט ומבחן מאשר קלוסטרידיום (פרפרינג'נס (ולשיי
ת"י 1059 סבולת המשקל וסבולת הנפח של מוצרי מזון ארוזים מראש
ת"י 1145 סימון מזון ארוז מראש

קוד ארגון שם ארגון מספר מסמך מידת התאמה שנת מסמך
AOAC ASSOCIATION OF OFFICIAL ANALYTICAL CHEMISTS 13TH EDITION מאוזכר 1980

סוג מספר מתאריך כותר גיליון התיקון שפה קובץ
תקן 00387-00-0-1 01/01/1990 מרקים יבשים עברית

תאור בעברית תאור באנגלית
SOUPS
אריזה PACKAGING
בשר MEAT
דירוג GRADING (QUALITY)
מוצרי מזון FOOD PRODUCTS
מוצרי מזון יבשים DRIED FOODS
משקל WEIGHT
תווית LABELS
תוספות למזון FOOD ADDITIVES
תמציות מזון FOOD EXTRACTS

אריזה כוללת
דוגמה
דוגמה פגומה
יחידת אריזה
כתובת
מדגם
מנה
מנת אבקה
מנת הגשה
מספר דחייה
מספר קבלה
שם מקובל
 
ת"י 387 התווסף לסל הקניות שלך arrow Iconהמשך לתשלום המשך גלישה
מחיר
קבוצת מחיר מחיר מע”מ סה”כ מחיר
תקן ישראלי 45.30 7.70 53.00 Cart Iconהוסף לסל