­

הרשמה לאתר

להמשך תהליך הרכישה עליך להיות רשום באתר

כניסת משתמשים רשומים

שם משתמש (דוא''ל) *
סיסמא *
arrow Iconהתחבר שכחתי סיסמא


הרשמה לאתר


הרשם לאתר על מנת לרכוש תקנים, להרשם להדרכות המכון ולהשאר מעודכן בכל הנעשה בעולם התקינה. לאחר הרשמה תוכל לצפות בתקנים שלך באיזור האישי באתר, לרכוש קרדיט או תקליטורי תקנים ועוד




arrow Iconהרשמה
תקנים בסל הקניות שלך
סה"כ: ש"חלתשלום

ת"י 885 חלק 13

 

שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון:בירור סיבות הקלקול של מוצרי מזון לא חומציים משומרים בחום



תקן זה מתאר שיטות בדיקה, שמטרתן לברר סיבות קלקול .של מוצרי מזון לא-חומציים משומרים בחום אם קיימות סתירות בין הכתוב בתקן זה לבין הכתוב ,בתקנים (קבוצתיים או מיוחדים) החלים על מוצרי מזון .מחייב הכתוב בתקנים הקבוצתיים או המיוחדים

פרטי התקן

תאריך פרסום 01/01/1985 מעמד רשמי
תאריך אישור מחדש 31/03/2014 פרסום ברשומות יפ 3240
תאריך תיקון טעות - תאריך פרסום ברשומות 22/08/1985
מספר גליונות תיקון 0 ועדה טכנית 5545
שפה בה כתוב גוף התקן עברית ועדה מרכזית מזון

מספר כותר המסמך
ת"י 885 חלק 3 שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון: ספירה כללית של מיקרואורגניזמים אירוביים
ת"י 885 חלק 10 שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון: קביעת הימצאות של חיידקים תרמופיליים וספירתם

לא אוזכרו מסמכים זרים בתקן זה

לא קיימים גליונות תיקון לתקן זה

תאור בעברית תאור באנגלית
בדיקות מיקרוביולוגיות MICROBIOLOGICAL ANALYSIS
מוצרי מזון FOOD PRODUCTS
שימורים CANNED FOODS

לא קיימים מונחים לתקן זה

 
ת"י 885 חלק 13 התווסף לסל הקניות שלך arrow Iconהמשך לתשלום המשך גלישה
מחיר
קבוצת מחיר מחיר מע”מ סה”כ מחיר
תקן ישראלי 45.30 7.70 53.00 Cart Iconהוסף לסל