­

הרשמה לאתר

להמשך תהליך הרכישה עליך להיות רשום באתר

כניסת משתמשים רשומים

שם משתמש (דוא''ל) *
סיסמא *
arrow Iconהתחבר שכחתי סיסמא


הרשמה לאתר


הרשם לאתר על מנת לרכוש תקנים, להרשם להדרכות המכון ולהשאר מעודכן בכל הנעשה בעולם התקינה. לאחר הרשמה תוכל לצפות בתקנים שלך באיזור האישי באתר, לרכוש קרדיט או תקליטורי תקנים ועוד




arrow Iconהרשמה
תקנים בסל הקניות שלך
סה"כ: ש"חלתשלום

ת"י 389

 

שימורי בשר בקר



(תקן זה חל על מוצרי בשר ,המיוצרים מבשר בקר(לא-טחון .והמשומרים ע"י טיפול בחום

פרטי התקן

תאריך פרסום 01/08/1977 מעמד רשמי חלקית
תאריך אישור מחדש 31/03/2014 פרסום ברשומות יפ 4694
תאריך תיקון טעות - תאריך פרסום ברשומות 03/11/1998
מספר גליונות תיקון 0 ועדה טכנית 5509
שפה בה כתוב גוף התקן עברית ועדה מרכזית מזון

בא במקום

מספר תקן שנת תקן תאריך ביטול
ת"י 389 1961 02/01/1999

הערות

80-01-04-לשעבר רשמי י"פ 2575 79-11-05 מחייב מ : הסרת רשמיות מיום 98-11-01 מסעיפים 103-מיון וכינוי; 105-תוספות (למעט דרישות או מגבלות שמטרתן הגנה על בריאות הציבור); 107-אריזה (הדרישות .המגבילות את הגודל והמידה של המכלים); 203-הרכב

מספר כותר המסמך
ת"י 136 חלק 1 קופסות אטימות: קופסות פח גליליות עשויות שלושה חלקים למוצרי מזון משומרים
ת"י 411 מלח למזון : נתרן כלורי

קוד ארגון שם ארגון מספר מסמך מידת התאמה שנת מסמך
AOAC ASSOCIATION OF OFFICIAL ANALYTICAL CHEMISTS 12TH EDITION מאוזכר 1975

לא קיימים גליונות תיקון לתקן זה

תאור בעברית תאור באנגלית
בדיקות מזון FOOD TESTING
בשר MEAT
בשר בקר BEEF
מוצרי מזון FOOD PRODUCTS
משקל WEIGHT
רטבים SAVOURY SAUCES
שימורים CANNED FOODS
תבלינים SEASONINGS
תווית LABELS
תוספות למזון FOOD ADDITIVES

בשר
בשר פרוס
דוגמה
מדגם
מיץ טבעי
מנה
מספר קבלה
משקל מסונן
סטריליות מסחרית
פגום
פירורי בשר
צלייה
רוטב
רקמת חיבור
שומן כללי
שומן נפרד
 
ת"י 389 התווסף לסל הקניות שלך arrow Iconהמשך לתשלום המשך גלישה
מחיר
קבוצת מחיר מחיר מע”מ סה”כ מחיר
תקן ישראלי 45.30 7.70 53.00 Cart Iconהוסף לסל