­

הרשמה לאתר

להמשך תהליך הרכישה עליך להיות רשום באתר

כניסת משתמשים רשומים

שם משתמש (דוא''ל) *
סיסמא *
arrow Iconהתחבר שכחתי סיסמא


הרשמה לאתר


הרשם לאתר על מנת לרכוש תקנים, להרשם להדרכות המכון ולהשאר מעודכן בכל הנעשה בעולם התקינה. לאחר הרשמה תוכל לצפות בתקנים שלך באיזור האישי באתר, לרכוש קרדיט או תקליטורי תקנים ועוד




arrow Iconהרשמה
תקנים בסל הקניות שלך
סה"כ: ש"חלתשלום

ת"י 1152

 

אבקות להכנת רפרפת (פודינג) וקריש



תקן זה חל על אבקות להכנת רפרפות(פודינג) וקרישים "ושבכינוים מופיעים השמות "פודינג", "רפרפת", "קריש ."או "ג'לי

פרטי התקן

תאריך פרסום 01/12/1981 מעמד רשמי חלקית
תאריך אישור מחדש 06/02/1987 פרסום ברשומות יפ 4694
תאריך תיקון טעות - תאריך פרסום ברשומות 03/11/1998
מספר גליונות תיקון 0 ועדה טכנית 550
שפה בה כתוב גוף התקן עברית ועדה מרכזית מזון

הערות

82-08-14-לשעבר רשמי י"פ 2825 82-06-14 מחייב מ : הסרת רשמיות מיום 98-11-01 מסעיפים 103-מיון ותאור המוצר; 104-חומרי מוצא ותוספות (למעט ;(דרישות או מגבלות שמטרתן הגנה על בריאות הציבור .202-המשקל ומספר המנות; 204-תכולת אבקת הקקאו

מספר כותר המסמך
ת"י 356 סוכר
ת"י 443 סירופ גלוקוז
ת"י 650 אבקת קקאו
ת"י 885 חלק 3 שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון: ספירה כללית של מיקרואורגניזמים אירוביים
ת"י 885 חלק 4 שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון: ספירת החיידקים מקבוצת הקוליפורמים
ת"י 885 חלק 7 שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון: בידוד וזיהוי סלמונלה
ת"י 885 חלק 8 שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון: ספירת שמרים ועובש
ת"י 885 חלק 11 שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון : הנבטה וספירה של נבגים מזופיליים ותרמופיליים
ת"י 1059 סבולת המשקל וסבולת הנפח של מוצרי מזון ארוזים מראש
ת"י 1145 סימון מזון ארוז מראש

קוד ארגון שם ארגון מספר מסמך מידת התאמה שנת מסמך
AOAC ASSOCIATION OF OFFICIAL ANALYTICAL CHEMISTS ED. 13 מאוזכר 1980
CFR CODE OF FEDERAL REGULATION VOL. 21- &172.892 מאוזכר 1979

לא קיימים גליונות תיקון לתקן זה

תאור בעברית תאור באנגלית
(רפרפות (פודינג PUDDINGS
אבקות PARTICULATE MATERIALS
אבקות מזון POWDERED FOODS
אריזות PACKAGES
בדיקות מזון FOOD TESTING
בדיקות מיקרוביולוגיות MICROBIOLOGICAL ANALYSIS
מוצרי מזון FOOD PRODUCTS
מזון מהיר INSTANT FOODS
מנות אחרונות DESSERTS
מקפאים / קרישים JELLIES
תווית LABELS

אריזה כוללת
ארץ הייצור
דוגמה
יחידת אריזה
מדגם
מנה
מנה מוכנה
שם מקובל
 
ת"י 1152 התווסף לסל הקניות שלך arrow Iconהמשך לתשלום המשך גלישה
מחיר
קבוצת מחיר מחיר מע”מ סה”כ מחיר
תקן ישראלי 45.30 7.70 53.00 Cart Iconהוסף לסל