­

הרשמה לאתר

להמשך תהליך הרכישה עליך להיות רשום באתר

כניסת משתמשים רשומים

שם משתמש (דוא''ל) *
סיסמא *
arrow Iconהתחבר שכחתי סיסמא


הרשמה לאתר


הרשם לאתר על מנת לרכוש תקנים, להרשם להדרכות המכון ולהשאר מעודכן בכל הנעשה בעולם התקינה. לאחר הרשמה תוכל לצפות בתקנים שלך באיזור האישי באתר, לרכוש קרדיט או תקליטורי תקנים ועוד




arrow Iconהרשמה
תקנים בסל הקניות שלך
סה"כ: ש"חלתשלום

ת"י 859 חלק 1

 

שיטות בדיקה של גלידה : דגימה, בדיקות פיסיקליות וכימיות



בתקן זה מתוארות השיטות, שיש להשתמש בהן לבדיקות הפיסיקליות והכימיות של גלידה וכן לאופן נטילת דוגמאות גלידה, המיועדות לבדיקות אלה וגם לבדיקות .(אחרות (מיקרוביולוגיות

פרטי התקן

תאריך פרסום 01/08/1974 מעמד רשמי
תאריך אישור מחדש 31/03/2014 פרסום ברשומות יפ 2948
תאריך תיקון טעות - תאריך פרסום ברשומות 28/07/1983
מספר גליונות תיקון 0 ועדה טכנית 5507
שפה בה כתוב גוף התקן עברית ועדה מרכזית מזון

מספר כותר המסמך
ת"י 497 בשר ומוצריו- שיטות בדיקה

קוד ארגון שם ארגון מספר מסמך מידת התאמה שנת מסמך
AOAC ASSOCIATION OF OFFICIAL ANALYTICAL CHEMISTS 11TH EDITION מאוזכר 1970

לא קיימים גליונות תיקון לתקן זה

תאור בעברית תאור באנגלית
אנליזה כימית ובדיקות כימיות CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING
בדיקות מזון FOOD TESTING
גלידות ICE CREAM
דוגמות SAMPLES
מוצרי חלב DAIRY PRODUCTS
מוצרי מזון FOOD PRODUCTS

לא קיימים מונחים לתקן זה

 
ת"י 859 חלק 1 התווסף לסל הקניות שלך arrow Iconהמשך לתשלום המשך גלישה
מחיר
קבוצת מחיר מחיר מע”מ סה”כ מחיר
תקן ישראלי 45.30 7.70 53.00 Cart Iconהוסף לסל
תרגום לאנגלית לתקן ישראלי 89.80 15.20 105.00 Cart Iconהוסף לסל