­

הרשמה לאתר

להמשך תהליך הרכישה עליך להיות רשום באתר

כניסת משתמשים רשומים

שם משתמש (דוא''ל) *
סיסמא *
arrow Iconהתחבר שכחתי סיסמא


הרשמה לאתר


הרשם לאתר על מנת לרכוש תקנים, להרשם להדרכות המכון ולהשאר מעודכן בכל הנעשה בעולם התקינה. לאחר הרשמה תוכל לצפות בתקנים שלך באיזור האישי באתר, לרכוש קרדיט או תקליטורי תקנים ועוד




arrow Iconהרשמה
תקנים בסל הקניות שלך
סה"כ: ש"חלתשלום

ת"י 408

 

פלפל שחור ופלפל לבן



תקן זה חל על הפרי המיובש של פלפל. בתקן הובאו .'הוראות לגבי מיון, חומרי מוצא, אריזה, סימון וכו כן פורטו דרישות לגבי הניקיון, דרישות כימיות ופיסיקליות, דקות הטחינה של פלפל טחון, יחס המילוי .וכו'. כן פורטו שיטות בדיקה

פרטי התקן

תאריך פרסום 01/07/1981 מעמד רשמי חלקית
תאריך אישור מחדש 31/03/2014 פרסום ברשומות יפ 4694
תאריך תיקון טעות - תאריך פרסום ברשומות 03/11/1998
מספר גליונות תיקון 0 ועדה טכנית 523
שפה בה כתוב גוף התקן עברית ועדה מרכזית מזון

בא במקום

מספר תקן שנת תקן תאריך ביטול
ת"י 408 1967 02/01/1999

הערות

82-01-04-לשעבר רשמי י"פ 2760 81-11-05 מחייב מ : הסרת רשמיות מיום 98-11-01 מסעיפים 102-מיון; 103-חומרי מוצא (למעט איסור תוספות ככל ;שמטרתו הגנה על בריאות הציבור); 202-משקל 204-דרישות כימיות ופיסיקליות (למעט "תכולת גרגרי פלפל עם סימני עובש" בטבלה 3); 205-דקות הטחינה של .פלפל טחון; 206-יחס מילוי

מספר כותר המסמך
ת"י 1059 סבולת המשקל וסבולת הנפח של מוצרי מזון ארוזים מראש

קוד ארגון שם ארגון מספר מסמך מידת התאמה שנת מסמך
AOAC ASSOCIATION OF OFFICIAL ANALYTICAL CHEMISTS 13TH EDITION מאוזכר 1980
ASTM AMERICAN SOCIETY FOR TESTING AND MATERIALS E11 מאוזכר

לא קיימים גליונות תיקון לתקן זה

תאור בעברית תאור באנגלית
PEPERCORN
דירוג GRADING (QUALITY)
ירקות VEGETABLES
מוצרי מזון FOOD PRODUCTS
מוצרי מזון יבשים DRIED FOODS
פלפלים PEPPERS
תבלינים FLAVOURINGS
תבלינים SEASONINGS
תבלינים SPICES

לא קיימים מונחים לתקן זה

 
ת"י 408 התווסף לסל הקניות שלך arrow Iconהמשך לתשלום המשך גלישה
מחיר
קבוצת מחיר מחיר מע”מ סה”כ מחיר
תקן ישראלי 45.30 7.70 53.00 Cart Iconהוסף לסל