­

הרשמה לאתר

להמשך תהליך הרכישה עליך להיות רשום באתר

כניסת משתמשים רשומים

שם משתמש (דוא''ל) *
סיסמא *
arrow Iconהתחבר שכחתי סיסמא


הרשמה לאתר


הרשם לאתר על מנת לרכוש תקנים, להרשם להדרכות המכון ולהשאר מעודכן בכל הנעשה בעולם התקינה. לאחר הרשמה תוכל לצפות בתקנים שלך באיזור האישי באתר, לרכוש קרדיט או תקליטורי תקנים ועוד




arrow Iconהרשמה
תקנים בסל הקניות שלך
סה"כ: ש"חלתשלום

ת"י 877

 

פירות וירקות מוקפאים:כללי



."תקן זה חל על פירות וירקות מוקפאים, להלן "המוצר אם קיימת סתירה בין דרישות תקן זה לבין דרישות תקן מיוחד, החל על מוצר מסוים, מחייבות הדרישות שבתקן .המיוחד

פרטי התקן

תאריך פרסום 01/07/1995 מעמד רשמי חלקית
תאריך אישור מחדש 31/03/2014 פרסום ברשומות יפ 4694
תאריך תיקון טעות - תאריך פרסום ברשומות 03/11/1998
מספר גליונות תיקון 1 ועדה טכנית 5542
שפה בה כתוב גוף התקן עברית ועדה מרכזית מזון

בא במקום

מספר תקן שנת תקן תאריך ביטול
ת"י 877 1974 02/01/1999
ת"י 877 1976 02/01/1999
ת"י 877 1980 02/01/1999
ת"י 877 1982 02/01/1999
ת"י 877 1985 02/01/1999

הערות

95-11-06-לשעבר רשמי י"פ 4332 95-09-07 מחייב מ : הסרת רשמיות מיום 98-11-01 מסעיפים 104-מיון; 105-תוספות (למעט דרישות או מגבלות שמטרתן הגנה על בריאות הציבור); 107.1 ; 203-אחידות הגודל של יחידות המוצר; 206-תכולת המוצקים הלא ממיסים .בכוהל; 208-המשקל לגיליון התיקון מס' 1 מנובמבר 2015 ניתנה תקופת .מעבר של שנה החל מיום 2 בדצמבר 2015 ועד 2 בדצמבר 2016 בתוקף התקן מיולי 1995 כולל גיליון התיקון וללא גיליון .התיקון החל מ- 3 בדצמבר 2016 בתוקף התקן וגיליון התיקון .בלבד

מספר כותר המסמך
ת"י 356 סוכר
ת"י 411 מלח למזון : נתרן כלורי
ת"י 443 סירופ גלוקוז
ת"י 885 חלק 1.1 :מיקרוביולוגיה של מזון אדם ומזון בעלי חיים שיטות בדיקה - כללי
ת"י 885 חלק 6 שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון: ספירה או קביעת הימצאות של חיידקים מקבוצת סטאפילוקוקוס אוראוס בעלי פעילות קואגולאז
ת"י 885 חלק 7 שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון: בידוד וזיהוי סלמונלה
ת"י 885 חלק 12 שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון: ספירת חיידקי אשריכיה קולי בעלי פעילות ביתא- גלוקורונידאז
ת"י 1059 סבולת המשקל וסבולת הנפח של מוצרי מזון ארוזים מראש
ת"י 1118 חלק 1 תכולה אחידה של מוצרי מזון ארוזים מראש: כללי
ת"י 1145 סימון מזון ארוז מראש
תקנה 96001 (תקנות בריאות הציבור (מזון) (מיקרוטוקסינים במזון 1996-התשנו

קוד ארגון שם ארגון מספר מסמך מידת התאמה שנת מסמך
FDA FOOD AND DRUG ADMINISTRATION 14 מאוזכר
ISO INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARDIZATION 16654 מאוזכר 2001
ISO INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARDIZATION 21528 מאוזכר 2004

סוג מספר מתאריך כותר גיליון התיקון שפה קובץ
תקן 00877-00-0-1 01/11/2015 פירות וירקות מוקפאים:כללי עברית

תאור בעברית תאור באנגלית
אריזות PACKAGES
ירקות VEGETABLES
מוצרי מזון FOOD PRODUCTS
מזון מוקפא FROZEN FOODS
סימון MARKING
פירות FRUITS
קירור REFRIGERATION

דוגמה
דוגמה פגומה
מדגם
מכירה קמעונית
מנה
פירות
צרכן
תהליך ההקפאה
 
ת"י 877 התווסף לסל הקניות שלך arrow Iconהמשך לתשלום המשך גלישה
מחיר
קבוצת מחיר מחיר מע”מ סה”כ מחיר
תקן ישראלי 88.00 15.00 103.00 Cart Iconהוסף לסל