­

הרשמה לאתר

להמשך תהליך הרכישה עליך להיות רשום באתר

כניסת משתמשים רשומים

שם משתמש (דוא''ל) *
סיסמא *
arrow Iconהתחבר שכחתי סיסמא


הרשמה לאתר


הרשם לאתר על מנת לרכוש תקנים, להרשם להדרכות המכון ולהשאר מעודכן בכל הנעשה בעולם התקינה. לאחר הרשמה תוכל לצפות בתקנים שלך באיזור האישי באתר, לרכוש קרדיט או תקליטורי תקנים ועוד




arrow Iconהרשמה
תקנים בסל הקניות שלך
סה"כ: ש"חלתשלום

ת"י 885 חלק 14

 

שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון: ספירת חיידקי חומצת חלב



תקן זה מתאר שיטת בדיקה כללית לספירת חיידקי חומצה .לקטית (לקטובצילוס) במוצרי מזון אם יש תקן מיוחד לספירה של חיידקי חומצה לקטית במוצר מזון מסויים, יש להשתמש בשיטת הבדיקה של התקן המיוחד

פרטי התקן

תאריך פרסום 01/04/1987 מעמד רשמי
תאריך אישור מחדש - פרסום ברשומות יפ 3473
תאריך תיקון טעות - תאריך פרסום ברשומות 14/08/1987
מספר גליונות תיקון 1 ועדה טכנית 5545
שפה בה כתוב גוף התקן עברית ועדה מרכזית מזון

לא אוזכרו מסמכים ישראלים בתקן זה

לא אוזכרו מסמכים זרים בתקן זה

סוג מספר מתאריך כותר גיליון התיקון שפה קובץ
תקן 00885-14-0-1 01/11/1999 שיטות בדיקה מיקרוביולוגיות למוצרי מזון: ספירת חיידקי חומצת חלב עברית משולב

תאור בעברית תאור באנגלית
בדיקות מזון FOOD TESTING
בדיקות מיקרוביולוגיות MICROBIOLOGICAL ANALYSIS
חיידקי חומצת חלב LACTIC ACID BACTERIA
מוצרי מזון FOOD PRODUCTS
שיטות לספירת חיידקים BACTERIA COUNT METHODS

לא קיימים מונחים לתקן זה

 
ת"י 885 חלק 14 התווסף לסל הקניות שלך arrow Iconהמשך לתשלום המשך גלישה
מחיר
קבוצת מחיר מחיר מע”מ סה”כ מחיר
(תקן ישראלי (רוויזיה חלקית 45.30 7.70 53.00 Cart Iconהוסף לסל