­

הרשמה לאתר

להמשך תהליך הרכישה עליך להיות רשום באתר

כניסת משתמשים רשומים

שם משתמש (דוא''ל) *
סיסמא *
arrow Iconהתחבר שכחתי סיסמא


הרשמה לאתר


הרשם לאתר על מנת לרכוש תקנים, להרשם להדרכות המכון ולהשאר מעודכן בכל הנעשה בעולם התקינה. לאחר הרשמה תוכל לצפות בתקנים שלך באיזור האישי באתר, לרכוש קרדיט או תקליטורי תקנים ועוד




arrow Iconהרשמה
תקנים בסל הקניות שלך
סה"כ: ש"חלתשלום

פרטי הדרכה

 

קורס הסמכה נאמני היגיינה ותברואת מזון - בפיקוח משרד הבריאות!

נתונים להרשמה

מועד ההדרכה 06/01/2019 - 06/01/2019 מיקום ההדרכה מכון התקנים הישראלי
מס' מפגשים 4 מועד פתיחה 06/01/2019
סה''כ שעות 32 איש קשר לקורס דורית כהן
עלות הדרכה מע''מ סה''כ מחיר
3300.00 561.00 3861.00 הרשם עכשיו
קהל היעד הקורס מיועד לנאמני איכות, מבקרי איכות, משגיחי כשרות, מנהלי מערכות הזנה, אנשי תחזוקה וקירור, חברות קי
תאור הקורס



מרכז ההדרכה של מכון התקנים הישראלי מזמין אותך לקחת חלק

בקורס נאמני היגיינה תברואת מזון בפיקוח משרד הבריאות!

 

מטרת הקורס: הקניית ידע ומתן כלים יישומיים בניהול מערכת תברואה ובטיחות מזון לרבות מטבחים, קייטרינג, מפעלי מזון, מערכי הגשת מזון ורשתות מזון.

 

הקורס כולל מבחן הסמכה של משרד הבריאות

 

מה נלמד?

v     מבוא + הרעלת מזון

v     יסודות אלמנטריים בבקטריולוגיה של מזון

v     טיפול במזון מהספק עד לסועד

v     היגיינה אישית ותחזוקת מבנים

למי מיועד הקורס?

הקורס מיועד לנאמני איכות, מבקרי איכות, משגיחי כשרות, מנהלי מערכות הזנה, אנשי תחזוקה וקירור, חברות קייטרינג, מלונות, מסעדות, רשתות מזון, תברואנים ומדבירים. 

מרצי הקורס:

v     אבי מלץ, עורך מבדקים בכיר במכון התקנים הישראלי, טכנולוג מזון ובעל ניסיון רב בתעשייה בארץ ובחו"ל.

 

v     שלומי סופר, מהנדס ביוטכנולוגיה ומזון, יועץ בכיר למזון ואיכות, בעל מומחיות ברגולציה של מזון, תכנון מערכי מפעלים בענף המזון, הדרכות בנושאי איכות ובטיחות מזון.


עתיד להיפתח בינואר 2019 - לפרטים נוספים חייגו: 03-6465085

מתכונת הקורס: 4 מפגשים 



מרכז ההדרכה ערוך להתאים ולקיים הדרכות פנים ארגוניות המתאימות לצרכים הייחודיים של הארגון ומביא איתו את טובי המרצים.

 

שם אבי מלץ
דוא"ל
תחום התמחות מזון
תאור עורך מבדקים בכיר, מכון התקנים הישראלי.