­

הרשמה לאתר

להמשך תהליך הרכישה עליך להיות רשום באתר

כניסת משתמשים רשומים

שם משתמש (דוא''ל) *
סיסמא *
arrow Iconהתחבר שכחתי סיסמא


הרשמה לאתר


הרשם לאתר על מנת לרכוש תקנים, להרשם להדרכות המכון ולהשאר מעודכן בכל הנעשה בעולם התקינה. לאחר הרשמה תוכל לצפות בתקנים שלך באיזור האישי באתר, לרכוש קרדיט או תקליטורי תקנים ועוד




arrow Iconהרשמה
תקנים בסל הקניות שלך
סה"כ: ש"חלתשלום

פרטי הדרכה

 

יום עיון עדכון מהדורה לת"י 22000 ISO מערכות ניהול

נתונים להרשמה

מועד ההדרכה 29/10/2019 - 29/10/2019 מיקום ההדרכה מכון התקנים הישראלי
מס' מפגשים 1 מועד פתיחה 29/10/2019
סה''כ שעות 8 איש קשר לקורס אלה ילוז
עלות הדרכה מע''מ סה''כ מחיר
550.00 93.50 643.50 הרשם עכשיו
קהל היעד
תאור הקורס

הבטיחו מקומכם – מספר המקומות מוגבל!

 

למזון לא בטוח יכולות להיות השלכות חמורות. מערכתISO 22000  מסייעת לארגונים בכל שרשרת המזון לזהות ולשלוט על הסיכונים הקשורים לניהול מערכת בטיחות מזון.  ביישום המערכת, הארגון מבטיח שהוא עושה ככל יכולתו להפחית את הסיכון שאנשים ייפגעו מהמוצרים שהוא מספק.

ת"י ISO 22000  מהדורה 2018 – בעברית  פורסם ע"י מכון התקנים ביולי 2019. הארגונים המוסמכים לתקן ידרשו לעבור הסמכה למהדורה החדשה עד יוני 2021

המכללה. מכון התקנים הישראלי מזמין אתכם לקחת חלק ביום העיון שמטרתו הכרת הדרישות של ת"י ISO 22000:2018

 

למשתתפי המפגש יינתן אישור חתום מטעם מכון התקנים הישראלי

 

נושאי הקורס:

היכרות עם דרישות המהדורה החדשה ISO 22000:2018

שילוב המהדורה החדשה עם ת"י ISO 9001:2015

השוואה בין מהדורה 2005 ל 2018

גישת  Plan-Do-Check-Act של מערכת ניהול בטיחות המזון

מושגים ומונחי יסוד ב - ISO 22000: 2018

כלים להיערכות למבדק

 

קהל יעד: מנהלים ועובדים בתעשיית המזון, מנהלי ייצור, מנהלי הבטחת איכות, טכנולוגים ואנשים המעוניינים להכיר את עקרונות מערכת ניהול בטיחות המזון לפי התקן 22000:2018 במהדורתו החדשה.

 

בהובלתה של גלית אברג'ל, יועצת הבטחת איכות ובטיחות מזון. בעלת תואר שני בביוטכנולוגיה, אקולוגיה ואיכות הסביבה מאוניברסיטת תל- אביב, עורכת מבדקים בכירה בתחום המזון. 

בעלת ניסיון תעשייתי עשיר בהקמת מערכות איכות, פיתוח מוצרים והבטחת איכות במזון ובמחקר מיקרוביולוגי. בשנים האחרונות שימשה כמנהלת הבטחת איכות ופיתוח במפעלי מזון שונים. עוסקת  מעל 17 שנים במגוון התקנים והתחומים כגון: ISO 9001 ,HACCP, ISO 22,000 ,BRC ,ISO 14000 FSSC

 

"גלית מדהימה!!! לא היה אפשר לבקש מדריכה טובה יותר!!" (בוגרת קורס HACCP, יוני 19)

 

 

יום ג' | 29/10/2019 | בין השעות: 08:30-16:00

המכללה. מכון התקנים הישראלי, רחוב חיים לבנון 42, תל אביב

סוג מסמך לינק להורדה
דרישות לקורס יום עיון ניהול בטיחות מזון 22000 - 2019_020919014227618.pdf
שם גלית אברג'ל
דוא"ל
תחום התמחות מזון
תאור יועצת הבטחת איכות ובטיחות מזון, מרצה בכירה בחטיבת המזון של מרכז ההדרכה במכון התקנים. בעלת תואר שני בביוטכנולוגיה, אקולוגיה ואיכות הסביבה מאוניברסיטת תל- אביב, עורכת מבדקים בכירה בתחום המזון. בעלת ניסיון תעשייתי עשיר בהקמת מערכות איכות, פיתוח מוצרים והבטחת איכות במזון ובמחקר מיקרוביולוגי. בשנים האחרונות שימשה כמנהלת הבטחת איכות ופיתוח במפעלי מזון שונים. עוסקת מעל 17 שנים במגוון התקנים והתחומים כגון: ISO 9001 ,HACCP, ISO 22,000 ,BRC ,ISO 14000 FSSC "גלית מדהימה!!! לא היה אפשר לבקש מדריכה טובה יותר!!" (בוגרת קורס HACCP, יוני 19)