­

הרשמה לאתר

להמשך תהליך הרכישה עליך להיות רשום באתר

כניסת משתמשים רשומים

שם משתמש (דוא''ל) *
סיסמא *
arrow Iconהתחבר שכחתי סיסמא


הרשמה לאתר


הרשם לאתר על מנת לרכוש תקנים, להרשם להדרכות המכון ולהשאר מעודכן בכל הנעשה בעולם התקינה. לאחר הרשמה תוכל לצפות בתקנים שלך באיזור האישי באתר, לרכוש קרדיט או תקליטורי תקנים ועוד




arrow Iconהרשמה
תקנים בסל הקניות שלך
סה"כ: ש"חלתשלום

פרטי הדרכה

 

הכשרת ראשי צוות HACCP למפעלי בשר

נתונים להרשמה

מועד ההדרכה 28/01/2020 - 29/01/2020 מיקום ההדרכה מכון התקנים הישראלי
מס' מפגשים 2 מועד פתיחה 28/01/2020
סה''כ שעות 16 איש קשר לקורס אלה ילוז
עלות הדרכה מע''מ סה''כ מחיר
1850.00 314.50 2164.50 הרשם עכשיו
קהל היעד מועמדים לתפקיד ראש צוות HACCP או אנשי צוות , יועצים בתחום מערכות ניהול בטיחות מזון המשמשים ראשי צוות
תאור הקורס

 

חדש! קורס הכשרת ראשי צוות  HACCPלמפעלי בשר

לבוגרי הקורס תינתן תעודה חתומה מטעם מכון התקנים

 

בהתאם לחוק הגנה על בריאות הציבור (מזון), החל מתאריך 1.3.2020 יצרן של מוצר מן החי; בשר ו/או בית קירור לאחסון בשר, דגים ובעלי כנף יחויבו לקיים מערכת ניהול בטיחות מזון המבוססת על עקרונות ה- HACCP  ולהטמיע אותה במפעל. יצרנים אשר לא יעמדו בדרישת החוק לא יוכלו לחדש את רישיון יצרן שברשותם ולא יוכלו להמשיך לשווק את מוצריהם.

שיטת ה-HACCP   מבוססת על עבודת צוות מקצועית, במטרה לזהות את הסיכונים האמיתיים להם חשופים המוצרים. לכן, קיימת חשיבות לרכוש את המיומנות לניהול הצוות, על מנת להוביל תהליך אפקטיבי בארגון.

 

מה נלמד?

הכרת דרישות התברואה על פי הקודקס אלמנטריוס של ארגון הבריאות העולמי | חמשת הצעדים המקדימים ל-  HACCP ושבעת עקרונות ה- HACCP ע"פ מסמך קודקס אלימנטריוס של ארגון הבריאות העולמי | דרישות השירותים הווטרינרים | אימות ותיקוף | שיטות לביצוע הערכת סיכונים | תרגול הקמת מערכת ניהול בטיחות מזון  לפי דרישות השירותים הווטרינרים | מיומנויות ניהול צוות HACCP   על פי דרישות בינלאומיות

 

למי מיועד הקורס?

מועמדים לתפקיד ראש צוות HACCP או אנשי צוות , יועצים בתחום מערכות ניהול בטיחות מזון המשמשים ראשי צוות HACCP בארגונים, מנהלי מפעלים, מנהלי ייצור ועובדים במפעלים המייצרים מוצרים  מן החי; בשר ו/או בית קירור לאחסון בשר, דגים ובעלי כנף.

 

בהובלתה של גלית אברג'ל, יועצת הבטחת איכות ובטיחות מזון. בעלת תואר שני בביוטכנולוגיה, אקולוגיה ואיכות הסביבה מאוניברסיטת תל- אביב, עורכת מבדקים בכירה בתחום המזון. 

בעלת ניסיון תעשייתי עשיר בהקמת מערכות איכות, פיתוח מוצרים והבטחת איכות במזון ובמחקר מיקרוביולוגי. בשנים האחרונות שימשה כמנהלת הבטחת איכות ופיתוח במפעלי מזון שונים. עוסקת מעל 17 שנים במגוון התקנים והתחומים כגון: ISO 9001 ,HACCP, ISO 22,000 ,BRC ,ISO 14000, FSSC

 

נפגשים ביום שלישי | 28/01/2020 |  בין השעות: 16:00-08:30

מפגש נוסף בתאריך 29/01/2020

המכללה. מכון התקנים הישראלי, רחוב חיים לבנון 42, תל אביב.

 

סילבוס מצורף בלינק מטה

סוג מסמך לינק להורדה
דרישות לקורס ינואר - HACCP למפעלי בשר_220919093007038.pdf
שם גלית אברג'ל
דוא"ל
תחום התמחות מזון
תאור יועצת הבטחת איכות ובטיחות מזון, מרצה בכירה בחטיבת המזון של מרכז ההדרכה במכון התקנים. בעלת תואר שני בביוטכנולוגיה, אקולוגיה ואיכות הסביבה מאוניברסיטת תל- אביב, עורכת מבדקים בכירה בתחום המזון. בעלת ניסיון תעשייתי עשיר בהקמת מערכות איכות, פיתוח מוצרים והבטחת איכות במזון ובמחקר מיקרוביולוגי. בשנים האחרונות שימשה כמנהלת הבטחת איכות ופיתוח במפעלי מזון שונים. עוסקת מעל 17 שנים במגוון התקנים והתחומים כגון: ISO 9001 ,HACCP, ISO 22,000 ,BRC ,ISO 14000 FSSC "גלית מדהימה!!! לא היה אפשר לבקש מדריכה טובה יותר!!" (בוגרת קורס HACCP, יוני 19)