­

הרשמה לאתר

להמשך תהליך הרכישה עליך להיות רשום באתר

כניסת משתמשים רשומים

שם משתמש (דוא''ל) *
סיסמא *
arrow Iconהתחבר שכחתי סיסמא


הרשמה לאתר


הרשם לאתר על מנת לרכוש תקנים, להרשם להדרכות המכון ולהשאר מעודכן בכל הנעשה בעולם התקינה. לאחר הרשמה תוכל לצפות בתקנים שלך באיזור האישי באתר, לרכוש קרדיט או תקליטורי תקנים ועוד




arrow Iconהרשמה
תקנים בסל הקניות שלך
סה"כ: ש"חלתשלום

פרטי הדרכה

 

נאמני היגיינה ותברואת מזון - בפיקוח משרד הבריאות!

נתונים להרשמה

מועד ההדרכה 04/05/2020 - 25/05/2020 מיקום ההדרכה מכון התקנים הישראלי
מס' מפגשים 4 מועד פתיחה 04/05/2020
סה''כ שעות 32 איש קשר לקורס דורית כהן
עלות הדרכה מע''מ סה''כ מחיר
3300.00 561.00 3861.00 הרשם עכשיו
קהל היעד הקורס מיועד לנאמני איכות, מבקרי איכות, משגיחי כשרות, מנהלי מערכות הזנה, אנשי תחזוקה וקירור, חברות קי
תאור הקורס

 

 

מרכז ההדרכה של מכון התקנים הישראלי מזמין אותך לקחת חלק

בקורס נאמני היגיינה תברואת מזון בפיקוח משרד הבריאות!

 

מטרת הקורס: הקניית ידע ומתן כלים יישומיים בניהול מערכת תברואה ובטיחות מזון לרבות מטבחים, קייטרינג, מפעלי מזון, מערכי הגשת מזון ורשתות מזון.

 

הקורס כולל מבחן הסמכה של משרד הבריאות

מה נלמד?

מבוא + הרעלת מזון

יסודות אלמנטריים בבקטריולוגיה של מזון

טיפול במזון מהספק עד לסועד

היגיינה אישית ותחזוקת מבנים

למי מיועד הקורס?

הקורס מיועד לנאמני איכות, מבקרי איכות, משגיחי כשרות, מנהלי מערכות הזנה, אנשי תחזוקה וקירור, חברות קייטרינג, מלונות, מסעדות, רשתות מזון, תברואנים ומדבירים. 


בהובלתה של גלית אברג'ל, יועצת הבטחת איכות ובטיחות מזון. בעלת תואר שני בביוטכנולוגיה, אקולוגיה ואיכות הסביבה מאוניברסיטת תל- אביב, עורכת מבדקים בכירה בתחום המזון. 

בעלת ניסיון תעשייתי עשיר בהקמת מערכות איכות, פיתוח מוצרים והבטחת איכות במזון ובמחקר מיקרוביולוגי.  בשנים האחרונות שימשה כמנהלת הבטחת איכות ופיתוח במפעלי מזון שונים. עוסקת  מעל 17 שנים במגוון התקנים והתחומים כגון: ISO 9001 ,HACCP, ISO 22,000 ,BRC ,ISO 14000, FSSC

 

נפגשים ביום שני | 04/05/2020 | בין השעות: 16:00-08:30

4 מפגשים בתאריכים: 04.05, 11.05, 18.05, 25.05

המכללה. מכון התקנים הישראלי, רחוב חיים לבנון 42, תל אביב.

 

מרכז ההדרכה ערוך להתאים ולקיים הדרכות פנים ארגוניות המתאימות לצרכים הייחודיים של הארגון ומביא איתו את טובי המרצים.

 

 

 

סוג מסמך לינק להורדה
דרישות לקורס - נאמני תברואת מזון.pptx _120919015222296.pdf
שם גלית אברג'ל
דוא"ל
תחום התמחות מזון
תאור יועצת הבטחת איכות ובטיחות מזון, מרצה בכירה בחטיבת המזון של מרכז ההדרכה במכון התקנים. בעלת תואר שני בביוטכנולוגיה, אקולוגיה ואיכות הסביבה מאוניברסיטת תל- אביב, עורכת מבדקים בכירה בתחום המזון. בעלת ניסיון תעשייתי עשיר בהקמת מערכות איכות, פיתוח מוצרים והבטחת איכות במזון ובמחקר מיקרוביולוגי. בשנים האחרונות שימשה כמנהלת הבטחת איכות ופיתוח במפעלי מזון שונים. עוסקת מעל 17 שנים במגוון התקנים והתחומים כגון: ISO 9001 ,HACCP, ISO 22,000 ,BRC ,ISO 14000 FSSC "גלית מדהימה!!! לא היה אפשר לבקש מדריכה טובה יותר!!" (בוגרת קורס HACCP, יוני 19)