­

הרשמה לאתר

להמשך תהליך הרכישה עליך להיות רשום באתר

כניסת משתמשים רשומים

שם משתמש (דוא''ל) *
סיסמא *
arrow Iconהתחבר שכחתי סיסמא


הרשמה לאתר


הרשם לאתר על מנת לרכוש תקנים, להרשם להדרכות המכון ולהשאר מעודכן בכל הנעשה בעולם התקינה. לאחר הרשמה תוכל לצפות בתקנים שלך באיזור האישי באתר, לרכוש קרדיט או תקליטורי תקנים ועוד




arrow Iconהרשמה
תקנים בסל הקניות שלך
סה"כ: ש"חלתשלום

פרטי הדרכה

 

הכשרת ראשי צוות HACCP

נתונים להרשמה

מועד ההדרכה 03/12/2019 - 04/12/2019 מיקום ההדרכה מכון התקנים הישראלי
מס' מפגשים 2 מועד פתיחה 03/12/2019
סה''כ שעות 16 איש קשר לקורס דורית כהן
עלות הדרכה מע''מ סה''כ מחיר
1850.00 314.50 2164.50 הרשם עכשיו
קהל היעד מועמדים לתפקיד ראש צוות HACCP וראשי צוות מכהנים, יועצים בתחום מערכות ניהול בטיחות במזון המשמשים ראשי
תאור הקורס



יותר ויותר ארגונים העוסקים במזון ובחקלאות נדרשים לקיים מערכת ניהול בטיחות מזון המבוססת על עקרונות ה- 
HACCP. יישום HACCP בארגון מבוסס על עבודת צוות מקצועית. ככל שצוות ה- HACCP מקצועי יותר ומיומן יותר בשיטה, כך גדל הסיכוי להצלחת הטמעת התקן בצורה טובה בארגון, וכמובן הגברת בטיחות המוצר.

 

אנו מציעים קורס מקיף להכשרת ראשי צוות HACCP.

 

מסיימי הקורס שיעמדו בהצלחה בבחינה, יזכו לתעודת ראש צוות HACCP, ויהיו כשירים להוביל תהליכי HACCP בארגונים.

 

מטרות הקורס: הקניית מיומנויות לניהול צוות HACCP, כדי להוביל תהליך של הקמת מערכת HACCPבארגונים בתחום המזון והמשקאות, ארגוני הסעדה, בתי אריזה חלקאיים ותעשיית האריזות.

בהובלתה של גלית אברג'ל, יועצת הבטחת איכות ובטיחות מזון. בעלת תואר שני בביוטכנולוגיה, אקולוגיה ואיכות הסביבה מאוניברסיטת תל-אביב, עורכת מבדקים בכירה בתחום המזון. 

בעלת ניסיון תעשייתי עשיר בהקמת מערכות איכות, פיתוח מוצרים והבטחת איכות במזון ובמחקר מיקרוביולוגי. בשנים האחרונות שימשה כמנהלת הבטחת איכות ופיתוח במפעלי מזון שונים. עוסקת  מעל 17 שנים במגוון התקנים והתחומים כגון: ISO 9001 ,HACCP, ISO 22,000 ,BRC ,ISO 14000, FSSC

 

קהל היעד: מועמדים לתפקיד ראש צוות HACCP או אנשי צוות מכהנים, יועצים בתחום מערכות ניהול בטיחות מזון המשמשים ראשי צוות HACCP בארגונים, מנהלים ועובדים במפעלי מזון וכו'.

 

נפגשים ביום שלישי | 03.12.2019 | בין השעות: 16:00-08:30

מתכונת הקורס: המפגש השני יתקיים ב- 04.12.2019. (21 שעות אקדמאיות)

המכללה. מכון התקנים הישראלי, רחוב חיים לבנון 42, תל אביב.

 

סוג מסמך לינק להורדה
דרישות לקורס HACCP - דצמבר 2019_030919110014320.pdf
שם גלית אברג'ל
דוא"ל
תחום התמחות מזון
תאור יועצת הבטחת איכות ובטיחות מזון, מרצה בכירה בחטיבת המזון של מרכז ההדרכה במכון התקנים. בעלת תואר שני בביוטכנולוגיה, אקולוגיה ואיכות הסביבה מאוניברסיטת תל- אביב, עורכת מבדקים בכירה בתחום המזון. בעלת ניסיון תעשייתי עשיר בהקמת מערכות איכות, פיתוח מוצרים והבטחת איכות במזון ובמחקר מיקרוביולוגי. בשנים האחרונות שימשה כמנהלת הבטחת איכות ופיתוח במפעלי מזון שונים. עוסקת מעל 17 שנים במגוון התקנים והתחומים כגון: ISO 9001 ,HACCP, ISO 22,000 ,BRC ,ISO 14000 FSSC "גלית מדהימה!!! לא היה אפשר לבקש מדריכה טובה יותר!!" (בוגרת קורס HACCP, יוני 19)